Connect with us

HANDBAL

VIDEO. Surpriză de la galerie pentru Raluca Irimia


Pivotul celor de la HC Zalău sărbătoreşte chiar azi ziua de naştere, la o zi distanţă de la meciul de campionat cu CSM Galaţi. La finalul jocului cu gruparea moldavă, componenţii “Ultras Boys Zalău” i-au cântat un sincer şi călduros “LA MULŢI ANI” handbalistei care a împlinit frumoasa vârstă de 29 de ani


Duminică după-amiază, 3 februarie, HC Zalău a întâlnit CSM Galaţi, echipă aflată pe penultimul loc.

Gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a reuşit să se impună la zece goluri diferenţă (scor 35 – 25) şi în urma acestui succes a urcat până pe locul 5 în clasamentul din Liga Florilor.

Chiar dacă a fost un joc cu o echipă din subsolul clasamentului, suporterii Zalăului au venit în număr foarte mare la meci, iar tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău au fost aproape pline.

Acest meci a fost unul mai special şi pentru Raluca Irimia, care astăzi, 4 februarie împlineşte frumoasa vârstă de 29 de ani.

Valorosul pivot a ajuns la HC Zalău în vara anului 2016 şi de atunci a devenit “o piesă” de bază în echipa pregătită de Gheorghe Tadici.

Şi în acest sezon, Raluca Irimia are un start bun şi are 10 goluri marcate, trei dintre ele fiind reuşite chiar în jocul cu CSM Galaţi de ieri seară.

Mai mult, în jocul cu gruparea de pe Dunăre de duminică, Irimia a reuşit şi unul dintre cele mai spectaculoase goluri, marcând de la marginea careului propriu, în poarta goală a gălăţencelor!

La finalul jocului cu CSM Galaţi, galeria “Ultras Boys Zalău” i-a cântat Ralucăi Irimia un sincer şi călduros “LA MULŢI ANI”.

Pivotul Zalăului a apreciat gestul suporterilor şi le-a mulţumit fanilor pentru iniţiativă.

Mai mult, handbalista a făcut şi o mică şedinţă foto şi mai mulţi suporteri s-au fotografiat cu sărbătorita din lotul echipei HC Zalău.

Mai multe pe acest subiect puteţi citi în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL