Connect with us

FOTBAL

Răzvan Burleanu: “Numărul mare de voturi pe care l-a obţinut Daniel Sabou reconfirmă proiectele implementate la nivelul judeţului”


Preşedintele FRF este de părere că Daniel Sabou a obţinut detaşat un nou mandat la AJF Sălaj datorită proiectelor implementate dar şi a unei colaborări foarte bune pe care a avut-o cu membrii afiliaţi


Daniel Sabou va conduce AJF Sălaj şi în următorii patru ani, fiind votat de 41 de membri afiliaţi, în timp ce contracandidatul său, Doru Matei a primit doar 8 voturi.

La Adunarea Generală de Alegeri a fost prezent şi preşedintele FRF – Răzvan Burleanu care este de părere că Daniel Sabou a obţinut detaşat un nou mandat la AJF Sălaj datorită proiectelor implementate dar şi a unei colaborări foarte bune pe care a avut-o cu membrii afiliaţi.

“Numărul mare de voturi pe care l-a obţinut Daniel Sabou reconfirmă proiectele implementate la nivelul judeţului şi, în acelaşi timp, o colaborare foarte bună pe care a avut-o cu membri afiliaţi dar şi cu Federaţia Română de Fotbal”, a declarat Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF a vorbit şi despre minusul pe care îl are în momentul de faţă fotbalul sălăjean – lipsa unei echipe de Liga a III-a – dar este de părere că această problemă se poate rezolva printr-un proiect comun.

“Sălajului îi lipseşte o echipă de Liga a III-a în acest moment, mai ales că la nivel de juniori s-au înregistrat rezultate destul de bune, iar toţi aceşti copii au nevoie să facă pasul spre o echipă de seniori. Este mult mai uşor să faci pasul spre o echipă de Liga a III-a dacă este la tine în judeţ. Cred că toţi factorii locali, pe de-o parte AJF Sălaj, pe de altă parte Primăria Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj pot să pună la punct un proiect comun astfel încât să existe, din nou, o echipă de Liga a III-a. Acest lucru presupune şi o investiţie în infrastructură, fiindcă, în ultima mea vizită aici, am văzut că vestiarele de la Stadionul Municipal nu arată prea bine. Am avut o discuţie în acest sens şi cu domnul Doru Ţârle, consilierul domnului primar şi cred că se poate face ceva în acest sens în perioada următoare”, a mai spus Răzvan Burleanu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL