Connect with us

HANDBAL

Recital handbalistic la Nuşfalău


Ediţia a II-a a Cupei “Arany Janos” a fost un real succes, iar toţi participanţii s-au bucurat la final de medalii şi diplome din partea organizatorilor


Locuitorii comunei Nuşfalău s-au putut bucura la finalul săptămânii trecute de un turneu de handbal, organizat chiar în centrul comunal.

Concret, a fost vorba despre Cupa “Arany Janos”, competiţie ce a ajuns la ediţia a doua.

Organizată în premieră anul trecut, competiţia de handbal, rezervată fetelor sub 10 ani a fost un real succes, iar la prima ediţia au participat şi două echipe din Ungaria.

La fel ca şi anul trecut, competiţia s-a desfăşurat în Sala de Sport din Nuşfalău, a fost organizată de Şcoala “Petri Mor”, în colaborare cu Primăria Nuşfalău şi a adunat la start nu mai puţin de şapte echipe.

Este vorba despre echipe din Carei, Satu Mare, Valea lui Mihai, Cămin-Foieni, Livada, Camăr şi bineînţeles, echipa gazdă, Nuşfalău.

Fiind rezervată fetelor sub 10 ani, echipele au jucat fiecare cu fiecare, pe un teren redus de 5 + 1, iar un meci a durat 12 minute.

Având în vedere că a fost o competiţie de copii, meciurile nu s-au disputat pe scor, deoarece scorul la asemenea vârste nu este foarte important.

În total, aproximativ 90 de copii au fost prezenţi la ediţia a II-a a Cupei “Arany Janos”, iar la final, organizatorii i-au răsplătit pe copii pentru eforturile depuse cu diplome şi medalii.

“Noi ne pregătim de doi ani de zile şi facem câte trei antrenamente pe săptămână, la un nivel destul de ridicat pentru vârsta lor. Suntem mulţumiţi de cum s-a desfăşurat turneul, copiii au fost mulţumiţi şi nivelul competiţiei a fost unul destul de ridicat. A fost ediţia a doua, dar ne dorim ca această competiţie să devină o tradiţie”, ne-a spus Somogyi Hunor, membru în Comisia de Organizare şi antrenorul echipei din Nuşfalău.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 30 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL