Connect with us

DIVIZIA A1

Andrzej Kowal, după victoria cu SCMU Craiova: “Încă nu suntem la nivelul la care trebuie”


Noul antrenor al celor de la CS Volei Municipal Zalău a avut parte de un debut de foc pe banca Zalăui, chiar în derby-ul cu formaţia olteană. Cu toate acestea, zălăuanii au trecut cu brio peste jocul cu craiovenii şi au luat toate punctele puse în joc, deşi au avut un start ezitant de meci


Sâmbătă după amiază, la Zalău a avut loc cel mai important duel din Divizia A1 la volei masculin, acolo unde s-au întâlnit ACS Volei Municipal şi SCMU Craiova, primele două clasate.

Acesta a fost şi primul joc pentru zălăuani cu Andrzej Kowal pe bancă. Polonezul a fost prezent şi la meciul de la Baia Mare, însă a asistat la joc doar din tribună.

Chiar dacă Volei Municipal Zalău a început ezitant meciul cu SCMU Craiova şi a cedat primul set, băieţii lui Andrzej Kowal au răspuns excelent şi le-au câştigat pe următoarele trei, astfel că antrenorul polonez a debutat cu o victorie, iar Zalăul s-a distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului faţă de formaţia olteană.

Cu toate acestea, Kowal este de părere că Zalăul are potenţial mai mare şi echipa încă nu este la nivelul la care ar trebuie să fie.

„A fost o victorie importantă pentru toată lumea. Pentru mine, pentru echipă, pentru suporteri. Ştim că SCMU Craiova este o echipă puternică şi sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm acest meci în patru seturi şi am luat toate punctele puse în joc. Însă, încă nu suntem la nivelul la care trebuie. Dacă vrem să fim cea mai bună echipă, trebuie să fim la nivelul maxim tot timpul. Trebuie să ne îmbunătăţim toate aspectele jocului, serviciu, preluarea. Dar, în acest moment suntem fericiţi. Publicul a fost foarte gălăgios. În ultimii şapte ani am fost în Rzeszów, unde sala este mai mare, iar suporterii sunt foarte gălăgioşi şi acolo, indiferent dacă echipa câştiga sau pierdea. E important ca fanii să ne susţină”, a spus Andrzej Kowal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1