Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj are de recuperat 80.000 de lei de la echipe!


La începutul anului 2019, Asociația Județeană de Fotbal Sălaj are de recuperat de la formațiile din Liga a IV-a și Liga a V-a o sumă considerabilă, deşi preşedintele Daniel Sabou a precizat că AJF Sălaj are printre cele mai mici taxe dintre toate AJF-urile din ţară


La fel ca peste tot, un aspect important la AJF Sălaj este și situaţia financiară.

La început de an, început în care au avut loc și alegerile, preşedinte Daniel Sabou a ţinut să facă mai multe precizări pentru ca membrii afiliaţi să fie cât mai bine informaţi despre sectorul financiar.

Potrivit lui vechiului și noului președinte, în momentul de faţă, AJF Sălaj are  printre cele mai mici taxe dintre toate AJF-urile.

Cu toate acestea, echipele din judeţ nu se înghesuie să îşi plătească obligaţiile, astfel că în acest început de an, forul condus de Daniel Sabou are de recuperat nu mai puțin de 80.000 de lei!?

“Pe lângă anularea vizelor la copii şi juniori, noi am menţinut taxele din 2015 la nivel de seniori. Avem cele mai mici taxe din ţară la nivel de AJF- uri. Într-adevăr s-au mărit baremurile de arbitraj, dar acest lucru a hotărât Adunarea Generală. Am preluat  AJF Sălaj în 2015 cu 24.938 lei, din care în luna iunie s-au plătit către stat 26.580. Atunci arbitri nu aveau PFA şi noi trebuia să plătim impozitele către ANAF. Practic, am preluat AJF cu minus 2.000 lei.  În momentul de faţă, impozitele către stat sunt achitate integral. Soldul curent este de 26.661 lei care sunt în cont, dar datoriile membrilor afiliaţi sunt de 80.000 lei. În momentul de faţă, practic AJF  are peste 100.000 de lei. Spun acest lucru fiindcă sunt convins că şi cei 80.000 de lei se vor recupera. Sunt asociaţii care au proiecte prin autorităţile locale şi peste tot sunt probleme, dar până la urmă fiecare îşi va plăti datoriile”, ne-a informat preşedintele.

AJF Sălaj a atras fonduri din proiecte cu FRF în valoare de 93.000 lei!

Când a devenit preşedinte, în anul 2015, Daniel Sabou a promis membrilor afiliaţi că va atrage fonduri la AJF, din sponsorizări şi din proiecte cu autorităţile locale sau judeţene.

Până la urmă, la AJF Sălaj au venit fonduri, însă în baza unor proiecte cu Federaţia Română de Fotbal, valoarea totală fiind de 93.000 de lei.

“În ultimii 4 ani am atras fonduri şi proiecte în colaborare cu FRF în valoare totală de 93.000 de lei. Din aceste fonduri au fost organizate competiţii, precum Fotbal şi Feminintate, Turneul Speranţelor şi s-au achiziţionat câte două mingi pentru fiecare membru afiliat. Practic, o minge a valorat aproximativ 300 lei. Până în luna martie, fiecare asociaţie va primi câte un set de plase pentru porţi”, a precizat preşedintele.

În încheiere, Daniel Sabou a vorbit şi despre ce îşi doreşte să realizeze în următorii ani.

“Vrem să derulăm proiectele care le avem în colaborare cu Federaţia, să modificăm unele articole din statut şi să îmbunătăţim calitatea condiţiilor la nivel de Liga a IV-a, Liga a V-a, dar şi la copii şi juniori. Ne dorim să facem proiecte şi cu Consiliul Judeţean, dar ca să putem face acest lucru trebuie să schimbăm un articol din statut”, a încheiat Daniel Sabou.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL