Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii de la CSS Zalău merg în cantonament la Satu Mare


Timp de o săptămână, o delegaţie de 16 sportivi, alături de antrenorul Gheorghe Panc se va pregăti la centrul de pregătire olimpic de la Ardud. În acest timp, luptătorii zălăuani vor efectua câte două antrenamente pe zi şi vor beneficia de condiţii bune de recuperare


La finalul acestei săptămâni, secţia de lupte libere de la CSS Zalău va pleca în judeţul Satu Mare, acolo unde va susţine un stagiu de pregătire.

Mai exact, o delegaţie formată din 16 sportivi, împreună cu antrenorul Gheorghe Panc, va face deplasarea la centrul olimpic de pregătire din Ardud, duminică, 3 februarie. La centrul situat în satul Mădăraş, aparţinător orăşelului sătmărean, luptătorii noştri se vor pregăti până la data de 9 februarie.

Lotul celor 16 sportivi este format din juniori I, juniori II, precum şi din sportivi care se află în ultimul an la categoria de vârstă copii I. În cadrul cantonamentului, luptătorii vor avea parte de o înviorare în fiecare dimineaţă, precum şi de două antrenamente pe zi.

La centrul olimpic de pregătire de la Ardud se vor pregăti în această perioadă şi luptători de la echipe din Timişoara, Oradea sau Satu Mare.

“Este al treilea an consecutiv în care facem pregătire la Ardud. Am ales să mergem în pregătire acolo pentru că suntem deficitari la lupta de sus. Noi la libere mai intrăm la picioare, mai agaţi la spate şi faci puncte. Nu prea lucrăm de sus şi de asta ne-a interesat să mergem acolo în pregătire şi bineînţeles şi lupta de jos”, ne-a spus Gheorghe Panc.

Mai mult, antrenorul secţiei de lupte libere de la CSS Zalău a ales, din nou, această locaţie pentru un stagiu de pregătire şi datorită condiţiilor foarte bune de pregătire, precum şi a condiţiilor de recuperare.

“Sunt condiţii bune de pregătire la Satu Mare şi din experienţa anilor trecuţi am ales să mergem din nou acolo. Colegul Tudor Barbul are şi condiţii de recuperare foarte bune, aici mă refer la saună şi bazin, plus saltea pentru pregătirea specifică”, a mai spus Gheorghe Panc.

Să spunem că în cantonamentul de la Ardud, fiecare luptător va avea parte de minim 2 – 3 sparring partener la categorie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI