Connect with us

FOTBAL

Marius Cozma, candidatul care a strâns cele mai multe voturi la Alegerile AJF Sălaj!


Fostul căpitan al Armăturii Zalău a fost ales de către membri afiliaţi ca vicepreşedinte la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, reuşind să strângă nu mai puţin de 42 de voturi din 49 posibile


În condiţiile în care Daniel Sabou a strâns 41 de voturi, iar Doru Matei doar 8, este clar că pentru funcţia de preşedinte a fost o diferenţă colosală între cei doi candidaţi.

Totuşi, candidatul cu cele mai multe voturi a fost Marius Cozma, care a fost ales vicepreşedinte din primul tur, fiind votat de 42 de membri afiliaţi.

Deşi în ultimul an şi jumătate nu a mai avut contact direct cu fotbalul sălăjean, fostul căpitan de la Armătura Zalău a primit încredere din partea membrilor afiliaţi.

Ceilalţi trei candidaţi au fost Nicolae Danciu, Horaţiu Bogar şi Marius Paşca, însă primul a reuşit să strângă doar 9 voturi, astfel că a sărit din schemă.

“Sunt foarte bucuros că oamenii au avut încredere în mine. Probabil acest lucru se datorează ce am făcut în fotbal până acum. Cu siguranţă nu o să le dezamăgesc aşteptările membrilor afiliaţi. Voi merge să-i cunosc pe toţi membri afiliaţi şi vreau să acord o atenţie deosebită Ligii a V-a, pentru că sunt foarte multe echipe. Deşi sunt 31 de echipe, în Adunările Generale se acordă prea puţin timp pentru Liga a V-a. Şi acest eşalon este foarte important şi aş propune ca Adunările Generale să se ţină de acum separat, pentru Liga a IV-a şi Liga a V-a. Sunt singur că vom face treabă cu echipa de la AJF. Pe Daniel Sabou îl cunosc foarte bine, suntem prieteni de o viaţă şi vom rămâne tot aşa. Sunt genul de om care îmi aleg foarte atent prietenii. Am vorbit şi cu preşedintele FRF şi el este foarte bucuros că am devenit vicepreşedinte la AJF Sălaj. Răzvan Burleanu va fi alături de noi. Acum lucrăm la un proiect şi vrem ca într-un timp cât mai scurt ca judeţul să aibă din nou o echipă de Liga a III-a ”, a spus Marius Cozma.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL