Connect with us

LIGA I

Se reia şi Liga A la minifotbal


Liga A revine în actualitate de la finalul săptămânii, când este programată etapa a XIII-a


După ce săptămâna trecută s-a reluat Liga B, din  acest weekend revine în actualitate şi Liga A, care programează etapa a XIII-a.

Trei runde au mai rămas de disputat din sezonul regulat, după care primele opt clasate vor intra într-un play-off, în timp ce formaţiile clasate de la locul 9 în jos vor evolua în play-out.

În ceea ce priveşte echipele calificate în play-off, şase dintre ele şi-au asigurat deja prezenţa în faza superioară a campionatului, este vorba de Autovip Garden, Dia Guard Divino, Autoland Hosu ,Grand Team Şimleu, Boldor Florex Hida şi Stelya Brădet, urmând ca ultimele două echipe să se decidă după disputarea ultimelor trei runde din sezonul regulat.

În ceea ce priveşte runda de la finele săptămânii, să spunem că primele două clasate par a avea meciuri uşoare. Autovip Garden întâlneşte G 4, ocupanta locului 8, iar Dia Guard Divino se duelează cu Info Plus, formaţie de pe locul 11.

Înainte de reluarea campionatului, Autovip Garden ocupă primul loc (34 de puncte), având un avans de trei puncte faţă de Dia Guard Divino (31 de puncte). Lupta este una strânsă, în condiţiile în care Autoland Hosu se află pe locul 3 cu 30 de puncte.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I