Connect with us

LIGA a II-a

Brothers Team preia şefia Ligii B la minifotbal


Chiar în prima etapă din 2019, Salvarea Zalău a produs surpriza şi a câştigat cu Unirea Hereclean. De acest rezultat a profitat Brothers Team, care după o victorie categorică cu ultima clasată a urcat în fotoliul de lider


Liga B şi-a reintrat în drepturi la finele săptămânii trecute şi încă din prima rundă din acest an a avut loc o mare surpriză. Aceasta a fost produsă de Salvarea Zalău, care a învins Unirea Hereclean.

În faţa primei clasate, Salvarea a început tare şi după un sfert de oră conducea cu 3 – 0. În a doua repriză, echipa lui Claudiu Bujor a mai avut un avans de trei goluri la 4 – 1, însă pe final, Unirea a dat semne de revenire şi s-a apropiat la un gol.

S-a terminat însă 4 – 3, iar de acest rezultat a profitat la maxim Brothers Team, care în partida de luni a trecut la pas de ultima clasată, FC Corona.

Într-un joc în care Vlad Duma a marcat cinci goluri, Brothers Team s-a impus cu un categoric 9 – 1 şi a preluat fotoliul de lider.


Brothers Team – FC Corona             9 – 1 (3 – 1)

Au marcat: Vlad Duma (‘8, 19, 33, 40 şi 46), Marius Naghi (‘16), Ciprian Bărnuţiu (‘27, 45 şi 48), respectiv Adrian Ardelean (‘23)

Brothers: Viorel Grec – Vlad Duma, Mihai Mihoc, Cătălin Curea, Marius Naghi, Marius Hosu, Kulcsar Rudolf şi Ciprian Bărnuţiu. Delegat: Ionuţ Duma

FC Corona: Septimiu Suciu – Adrian Ardelean, Vlad Florian, Gabriel Holhoş, Darius Nemţoc, Cristian Pop, Sergiu Popovici, Daniel Rodina şi Ciprian Sabo. Delegat: Gabriel Holhoş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a II-a