Connect with us

Ştiri din Sălaj

Au ajuns să fie furate şi covoarele…


Am trăit să o vedem şi pe asta. Doi tineri din Baia Mare, respectiv Jibou au furat nu mai puţin de şase covoare dintr-un imobil din oraşul Jibou


Miercuri, 30 ianuarie, în jurul orei 10.25, jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unor bunuri dintr-un imobil.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că în seara zilei de marţi, 29 ianuarie, în jurul orei 23.00, două persoane au pătruns prin efracţie într-un imobil privat de pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Jibou, de unde au sustras un număr de 6 covoare.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite proprietarului de drept.

Pe numele făptuitorilor, un bărbat de 20 de ani din municipiul Baia-Mare şi o femeie de 18 ani din localitatea Jibou, au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi sancţionată de Art. 229 Cod Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

“O patrulă de jandarmi a verificat mai atent provenienţa mai multor covoare deţinute de doi cetăţeni din Jibou, stabilind că acestea au fost ajutate „să zboare” din posesia proprietarului, prin spargerea lacătului de la uşa unui imobil privat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar pe numele făptuitorilor au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Jandarmeriei Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj