Connect with us

DIVIZIA A1

Paul Şomoi a revenit acasă


Tânărul voleibalist zălăuan s-a despărţit de VCM Piatra Neamţ şi se pregăteşte alături de Leo Del Bosco și compania


Aventura lui Paul Şomoi sub Petricica a fost una scurtă.

Împrumutat de CS Volei Municipal Zalău chiar înaintea startului din noul sezon, voleibalistul în vârstă de 20 de ani a revenit acasă.

După trei luni de activitate la VCM Piatra Neamţ, zălăuanul s-a despărţit de formaţia moldavă, formaţie care în acest campionat a suferit crunt.

Lovită de probleme financiare şi fără niciun punct acumulat în tur, echipa nemţeană este “lanterna roşie” a Diviziei A1, cu şanse minime de a evita retrogradarea.

Situaţia dificilă a clubului i-a determinat pe mai mulţi jucători să părăsească echipa în această iarnă.

Pe lista plecărilor se află şi cei doi zălăuani din lot, este vorba despre Mihai Criste şi Paul Şomoi (n. 14 iulie 1998).

Dacă Criste s-a transferat la “U” Cluj, Şomoi a revenit la CS Volei Municipal, formaţie cu care se află sub contract până în anul 2021.

De precizat faptul că zălăuanul s-a pregătit sub comanda antrenorului Nikolay Jeliazkov încă de la terminarea turului.

Recent, Paul Şomoi a primit actele de la Piatra Neamţ şi a fost legitimat din nou la CS Volei Municipal, unde era al 13-lea jucător. Între timp, Jani Jeliazkov și-a reziliat contractul și a plecat în Bulgaria.

Şansele ca el să evolueze la fosta campioană sunt minime, cu atât mai mult cu cât pe postul de centru se află internaţionalii Andrei Spînu, Răzvan Mihalcea şi Mihai Gheorghiţă!

“În primul rând, problemele financiare şi condiţiile de acolo m-au făcut să îmi doresc să mă reîntorc la Zalău. Am revenit acasă cu gândul de a mă pregăti cât mai bine împreună cu colegii de la CS Volei Municipal. Sper să ne atingem obiectivele şi la final să ne putem bucura împreună”, ne-a declarat Paul Şomoi.

 

Sursa foto: voleizalau.ro

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1