Connect with us

HANDBAL

Junioarele II de la CSS Zalău au debutat cu stângul în noul an


Elevele lui Dan Pavel au cedat la şase goluri diferenţă disputa de la Cluj-Napoca împotriva celor de la CSS Viitorul


După o pauză de aproximativ o lună s-a reluat şi Campionatul Naţional la Junioare II, acolo unde CSS Zalău a fost revelaţia primei părţi. Astfel, elevele lui Dan Pavel au reuşit să obţină rezultate bune care au propulsat echipa sălăjeană până pe locul 3 la finalul anului 2018.

Primul joc din acest an pentru CSS Zalău a fost cel din etapa cu numărul a XII-a, de la finalul săptămânii trecute. Sălăjencele s-au deplasat la Cluj-Napoca, acolo unde s-au duelat cu CSS Viitorul Cluj, echipă aflată pe locul 4.

Chiar dacă meciul a fost unul destul de echilibrat la început, pe parcurs au început să apară greşelile neforţate pentru sălăjence şi clujencele au început să se distanţeze pe tabelă.

Până la pauză, CSS Viitorul Cluj şi-a consolidat un avantaj de şase goluri. Nici în partea secundă, CSS Zalău nu a reuşit să revină pe tabelă, în ciuda eforturilor.

În acest joc, pentru CSS Zalău, Andrada Groza şi Delia Iepan au fost cele mai bune marcatoare, ambele cu câte 5 goluri, urmate de Mara Pop, cu 3 goluri.

“Am început bine meciul şi chiar a fost un joc echilibrat, însă, pe parcusul meciului, în special în finalul primei reprize şi începutul reprizei a doua am avut unele sincope şi am făcut câteva greşeli personale mari. Mai mult, am ratat şi câteva situaţii importante, vreo două aruncări de la 7m şi în urma acestor greşeli neforţate, adversarele s-au distanţat la 5-6 goluri diferenţă şi ne-a fost greu să revenim”, ne-a spus Dan Pavel.


CSS Viitorul Cluj – CSS Zalău  24 – 18 (17 – 11)

CSS Zalău: Denisa Pop – Delia Iepan (5 goluri), Andrada Groza (5), Mara Pop (3), Elisabeta Crişan (1), Denisa Varga (1), Karina Ghinea (1), Egri Anna (1), Dalia Rus (1), Miruna Labo şi Camelia Gorgan. Antrenor: Dan Pavel


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL