Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău şi Academia de Volei “Marius Lazăr” s-au calificat la turneul semifinal


Echipa de speranţe de la CSS Zalău a bifat o victorie la penultimul turneu din cadrul primei părţi a Campionatului Naţional şi este calificată la turneul semifinal


Recent, la Dej, s-au disputat jocurile din cadrul celui de-al IV-lea turneu al Campionatului Naţional de Volei, Seria F.

Din cele cinci echipe participante în această serie, ACS Academia de Volei “Marius Lazăr” Zalău a fost formaţia care a stat, iar celelalte 4 echipe au disputat fiecare câte trei jocuri.

CSS Zalău, cu prof. Horea Giurgiu pe banca tehnică, a înregistrat două eşecuri şi o victorie.

În prima etapă a turneului s-a disputat confruntarea sălăjeană dintre CSS Zalău şi Academia de Volei “Marius Lazar” Zalău 1, duel încheiat cu victoria scurtă a “academicienilor”, scor 3 – 0.

Cu reale probleme de lot, cei doi centrii ai CSS-ului având probleme medicale, echipa zălăuană a improvizat şi a reuşit să facă un joc mai bun în etapa a doua, în care a întâlnit CSS CNE 2 Baia Mare.

La capătul unui joc destul de bun, elevii lui Horea Giurgiu au reuşit să se impună cu 3 – 0, dar succesul realizat în faţa maramureşenilor nu i-a mobilizat suficient şi au cedat în ultima etapă a turneului cu scorul de 3 – 2 disputa în faţa formaţiei gazdă, CSS LAPI Dej.

Echipa 2 a Academiei de Volei “Marius Lazăr” a suferit din păcate în cadrul turneului de la Dej cel de-al doilea eşec din acest sezon de campionat, scor 0 – 3 în faţa echipei gazdă, dar chiar şi în aceste condiţii elevii lui Marius Lazăr rămân pe locul 2 în serie şi sunt calificaţi la tuneul semifinal.

În ultimul joc disputat de “academicieni” în judeţul vecin, zălăuanii s-au impus fără nicio emoţie în faţa echipei CSS CNE 2 Baia Mare astfel că aşteaptă relaxaţi ultimul turneu din cadrul primei părţi a campionatului, programat pe 15 – 16 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI