Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: S-a ales noul preşedinte de la AJF Sălaj. FOTO


Cu puţin timp în urmă s-a încheiat Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri la care au fost prezenţi toţi cei 49 de delegaţi cu drept de vot, precum şi invitaţi speciale, printre care şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. În urma voturilor delegaţilor s-a stabilit cine va fi noua conducere de la AJF Sălaj


Sâmbătă este o zi mare pentru fotbalul sălăjean. Astfel, în această dimineaţă a avut loc Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri în care s-a ales conducerea de la AJF Sălaj pentru următorii patru ani.

În lupta pentru funcţia de preşedinte au fost Daniel Sabou şi Doru Matei, în timp ce pentru funcţia de vicepreşedinte au intrat în “luptă” patru candidaţi, Marius Paşca, Marius Cozma, Nicolae Danciu şi Horaţiu Bogar.

La acest eveniment important pentru fotbalul sălăjean a fost prezent chiar şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, cel care a asistat la această întâlnire la care au fost prezenţi toţi cei 49 de delegaţi care au avut drept de vot.

Astfel, în urma voturilor, preşedinte la AJF Sălaj pentru următorii patru ani o să fie… tot Daniel SabouSabou, cel care a obținut 41 dintre voturi,  în timp ce Doru Matei a obținut doar 8 voturi.

În final, să spunem că la acest eveniment, pe lângă Răzvan Burleanu au mai fost prezenţi alţi şase preşediniţi de la diferite AJF-uri din ţară, precum şi 25 de invitaţi.

Vom reveni cu mai multe poze de la Alegeri, precum şi cu numele celor doi vicepreşedinţi.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 30 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL