Connect with us

FOTBAL

Tricoul lui Istvan Kovacs, adjudecat de Claudiu Coste la licitaţia de la Memorialul “Radu Gog”


Arbitrul din comuna Surduc a licitat în scop caritabil pentru tricoul renumitului arbitru din Carei şi a reuşit să şi câştige tricoul. Astfel, nu doar că şi-a îndeplinit un vis, dar a făcut şi un gest nobil, demn de apreciat


La ediţia a XV-a a Memorialului “Radu Gog”., pentru licitaţie a fost supus şi tricoul lui Istvan Kovacs, arbitru care în anul 2018 a debutat chiar în Champions League.

De pe cea mai înaltă scenă, tricoul arbitrului din Carei a ajuns tocmai în Sălaj, la Memorialul “Radu Gog”, de unde a fost supus la licitaţie, iar marele câştigător a fost… tot un arbitru, Claudiu Coste.

Originar din comuna Surduc, Coste a început cursurile de arbitrii la CJA Sălaj în anul 2009 şi în prezent este unul dintre cei mai vechi arbitri care activează la nivel judeţean. Arbitrul în vârstă de 26 de ani şi-a adjudecat tricoul lui Istvan Kovacs pentru suma de 320 de lei.

“Am visat de mult timp la un tricou original al unuia dintre arbitri de top din ţară. Mă bucur că am reuşit să-mi îndeplinesc acest vis cu atât mai mult cu cât am făcut-o într-un scop caritabil. Pe această cale ţin să-i mulţumesc domnului Istvan Kovacs pentru donarea făcută la acest Memorial şi să transmit condoleanţe familiei Gog.”, ne-a spus Claudiu Coste.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL