Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Sălăjean implicat într-un grav accident în Ungaria


Sălăjeanul se afla la volanul unei autoutilitare de care avea legat un trailer cu ajutorul căruia transporta nu mai puţin de trei maşini. Însă, din păcate, la drumul de întoarcere s-a izbit de un TIR


Un grav accident rutier a avut loc azi-dimineaţă pe Drumul European E60, între localităţile Berettyóújfalu și Biharkeresztes, în Ungaria, în care a fost implicat un sălăjean.

Astfel, S.P., în vârstă de 42 de ani se afla la volanul unei autoutilitare şi avea legat de autovehicul şi un trailer, cu care transporta trei maşini, pe care le aducea din Germania la Zalău.

Din păcate, azi-dimineaţă, acesta nu a mai reuşit să-şi îndeplinească traseul şi pe o porţiune de drum între localităţile menţionate mai sus, la 17 kilometri distanţă de Vama Borş şi la 140 de kilometri de Zalău, s-a izbit cu autoutilitara de un TIR.

La faţa locului au intervenit pompierii din Berettyóújfalu, care au reuşit să-l scoată pe sălăjean dintre fiarele contorsionate ale maşinii, iar S.P. a fost transportat de urgenţă la spital.

De precizat faptul că evenimentul vine la nici două luni de când un alt sălăjean a fost implicat într-un eveniment grav în Ungaria.

La finalul anului trecut, un tânăr din satul Panic (comuna Hereclean) a decedat într-un accident în Germania, în timp ce transporta două maşini. Vezi AICI amănunte despre acest caz.

Sursa foto: Matey István

Vom reveni cu detalii.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. daniel rodila

    25 January 2019 at 16:02

    normal ca s-a izbit de camion , daca camionul ia taiat calea!!
    Din ce am auzit , soferul roman nu a avut nici o vina!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj