Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a adus un antrenor de renume


Noul tehnician al grupării sălăjene are un C.V. de invidiat şi se poate lăuda cu o finală de Liga Campionilor, o finală de Cupa CEV şi cu trei titluri naţionale în Polonia, într-un campionat considerat unul dintre cele mai puternice campionate din lume


Eliminarea celor de la Volei Municipal Zalău din Cupa Challenge s-a lăsat cu urmări şi schimbări la nivelul băncii tehnice.

Astfel, antrenorul Nikolay Jeliazkov a decis să părăsească formaţia şi şi-a reziliat contractul pe cale amiabială cu formaţia sălăjeană.

Totuşi, fosta campioană a României nu a stat prea mult fără un antrenor principal şi astăzi a bătut palma cu un antrenor de renume.

Este vorba despre polonezul Andrzej Kowal, antrenor cu un C.V. demn de invidiat.

Polonezul a antrenat timp de nouă ani formaţia Asseco Resovia Rzeszów, formaţia alături de care a reuşit să câştige nu mai puţin de trei titluri naţionale, în sezonul 2011 – 2012, sezon în care l-a avut elev pe zălăuanul Adrian Gontariu, în sezonul 2012 – 2013 şi în sezonul 2014 – 2015.

Mai mult, antrenorul polonez şi-a dus formaţia până în finala Cupei CEV în sezonul 2011 – 2012, dar şi în finala Ligii Campionilor în sezonul 2014 – 2015.

De menţionat este faptul că aceste performanţe au fost izbutite de Andrzej Kowal într-un campionat considerat de specialişti printre cele mai puternice campionate din lume, cel al Poloniei.

Însă, mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 30 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1