Connect with us

CUPA ROMANIEI

Cupa României la minifotbal continuă cu faza a III-a


Vineri şi sâmbătă, la Baza Sportivă Onix Traian vor avea loc şase partide,  în care echipe din Liga A se vor duela cu echipe din Liga B pentru un loc în sferturi


Şi finalul de săptămână va fi unul plin la Baza Sportivă Onix Traian, având în vedere că începe Liga B, dar totodată continuă şi Cupa României, care vineri şi sâmbătă programează şase jocuri din faza a III-a.

În fiecare partidă, o echipă din Liga A se va duela cu o formaţie din Liga B, dar cu toate că echipele din eşalonul superior sunt favorite, în această competiţie se pot întâmpla multe surprize. Cum de altfel au avut loc şi în faza a II-a, când patru grupări din Liga B au eliminat formaţii din Liga A.

Cinci jocuri din faza a III-a vor avea loc vineri, iar sâmbătă de la ora 19.00 este programată şi ultima partidă dintre Squadra Azzura şi Venus Giurtelec.

Cele şase câştigătoare se vor califica în sferturile de finală, unde sunt deja calificate primele două clasate din Liga A, Autovip Garden şi Dia Guard Divino. Sferturile de finală se vor disputa doar în 26 aprilie.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 ianuarie.

655 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI