Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău au revenit cu o victorie


După o pauză de aproximativ o lună de zile, campionatul naţional s-a reluat, elevele Gabrielei Muntean şi Ralucăi Nicolae au obţinut un succes clar în primul meci din 2019, în faţa grupării ACS Alpha Oradea


Aşteptarea a luat sfârşit. După o pauză de aproximativ o lună de zile, Campionatul Naţional de Junioare III la handbal feminin s-a reluat, iar CSS Zalău a evoluat pe teren propriu în primul meci al noului an contra celor de la ACS Alpha Oradea.

Antrenoarele Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae le-au motivat exemplar pe micuţele handbaliste, care au fost dornice să câştige şi au dat dovadă de o poftă mare de joc. Chiar dacă orădencele au deschis scorul, Mara Pop şi Karina Ghinea au adus imediat CSS Zalău în avantaj, iar uşor-uşor, zălăuancele au început să se distanţeze pe tabelă.

Astfel, din minutul 13 şi până în minutul 23, micuţele handbaliste de la CSS Zalău au marcat nu mai puţin de 9 goluri consecutive, dintre care 6 i-au aparţinut Karinei Ghinea. Până la pauză, diferenţa de pe tabelă a continuat să crească şi la cabine zălăuancele au intrat la adăpostul unui avantaj de 10 goluri.

După revenirea de la cabine, CSS Zalău a continuat să se afle în controlul partidei chiar dacă antrenoarele Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au rulat tot lotul avut la dispoziţie. În acest joc Karina Ghinea a fost cea mai bună marcatoare de la CSS Zalău cu 9 goluri, urmată de Mara Pop cu 7 şi de Beatrice Roş cu 5 goluri.

În cele din urmă, zălăuancele au obţinut un succes la 12 goluri diferenţă şi au reuşit să debuteze cu dreptul în noul an.

“Fetele au avut o mare poftă de joc după vacanţă şi în acest joc şi ne-am instalat la conducere încă din primele minute. Chiar dacă am rulat tot lotul, am reuşit să ne impunem în urma unui joc bun. Chiar dacă echipa din Oradea este o echipă mai slab cotată,  mai ales la juniori nu e bine să subestimăm adversarul.  Suntem mulţumiţi de jocul prestat şi mergem sâmbătă la Târgu Mureş să ne jucăm şansa”, ne-a spus Gabriela Muntean.

Pentru CSS Zalău urmează sâmbătă jocul de la Târgu Mureş cu ACS Pegasus, după care urmează o pauză de aproximativ două săptămâni din cauza acţiunilor loturilor naţionale.


CSS Zalău – ACS Alpha Oradea 28 – 16 (17 – 7)

CSS Zalău: Denisa Pop, Maya Pop, Andreea Serencu – Karina Ghinea (9 goluri), Mara Pop (7), Beatrice Roş (5), Antonia Ţurcaş (3), Paula Maliţa (2), Alexia Suciu (1), Miruna Labo (1), Bianca Topan, Ana Cighi, Elena Draghi, Ramona Topan, Veres Krisztina şi Gabriela Ghiulea. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL