Connect with us

Ştiri din Sălaj

La 14 ani este “spărgător de maşini”


Copilul a reuşit să “spargă” două maşini în aceeaşi seară din interiorul cărora a sustras mai multe bunuri, precum o trusă de unelte, un încărcător auto sau o autofilentată “Bosch”


Vineri, 18.01.2019, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi s-a autosesizat cu privire la faptul că o persoană, care se afla pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Zalău, avea asupra sa un bagaj suspect.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză, un minor în vârstă de 14 ani, a sustras, cu puţin timp înainte, o trusă ce conţinea o autofilentată „Bosch” cu acumulatori.

Bunurile au fost sustrase dintr-o autoutilitară marca „Mercedes”, parcată în zona bulevardului Mihai Viteazul, după spargerea geamului de la portiera stânga faţă.

Totodată, s-a stabilit că persoana în cauză, în jurul orei 19.30, a mai sustras şi alte bunuri, respectiv o trusă de unelte, un încărcător auto şi un dispozitiv de stocare amovibil, acestea fiind sustrase dintr-un autoturism marca Volkswagen, parcat în zona străzii Sfânta Vineri, după spargerea geamului de la portiera stânga faţă.

Prejudiciul urmează a fi stabilit. Pe numele persoanei în cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”  şi „distrugere”, conform Art. 229, respectiv Art. 253 Cod Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj