Connect with us

FOTBAL

Marius Cozma: “Cred că pot să aduc un plus fotbalului sălăjean”


Fostul căpitan al Armăturii Zalău este cel mai tânăr candidat pentru funcţiile de conducere la AJF Sălaj. De pe postul vizat, cel de vicepreşedinte, “Mariusică” crede că poate face treabă, la fel cum a făcut şi pe “dreptunghiul verde”


 Patru persoane şi-au depus candidatura pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi, iar între candidaţi se află şi Marius Cozma, un fost fotbalist reprezentativ al Sălajului, care ani buni a evoluat la Armătura, fiind căpitanul formaţiei ce a activat şi în Liga a II-a.

În ultimii ani, Marius Cozma a fost antrenor la Unirea Mirşid, cu care a câştigat campionatul şi cupa, dar acum, fostul căpitan al Armăturii vrea să dea o mână de ajutor fotbalului sălăjean şi din altă postură.

Astfel, la algerile din 26 ianuarie, fostul fotbalist va opta pentru funcţia de vicepreşedinte, fiind şi cel mai tânăr candidat.

“În cazul în care voi deveni vicepreşedinte, în primele şase luni voi merge la toate echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a pentru a afla nevoile lor. Voi încerca ca nevoile lor să le transform în beneficiu. Mi-aş dori ca toate echipele din Liga a IV-a să fie cluburi sportive, pentru a putea primi finanţare de la primării. Îi voi ajuta cu toate documentele, la fel cum am procedat şi la Unirea Mirşid. Nu aş mai vrea să fie probleme cu finanţările din partea primăriilor”, ne-a declarat Marius Cozma, care consideră că poate aduce un plus fotbalului sălăjean.

“Cu experienţa pe care am acumulat-o până acum, cred că pot să aduc un plus fotbalului sălăjean. Cu siguranţă, pot să aduc un plus, fiindcă în aceste moment suntem ZERO şi timpul ne presează. M-a durut sufletul când am văzut că lucrurile nu se mişcă înspre bine şi de aceea am decis să candidez pentru o funcţie de vicepreşedinte”, a mai spus fostul fotbalist.

Şi Marius Cozma este de părere că Daniel Sabou este cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte. “Dintre cei doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte, Daniel Sabou mi se pare cel mai în măsură să conducă AJF Sălaj şi în următorii 4 ani”, a încheiat Marius Cozma.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL