Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bătrânul lovit aseară de maşină în Peceiu a decedat


Bătrânul a fost transportat de urgenţă la spital, însă, din păcate, în această dimineaţa a pierdut lupta cu viaţa. Acum, tânărului de 21 de ani, aflat la volanul maşinii i s-a schimbat şi încadrarea juridică de la vătămare corporală din culpă, la ucidere din culpă


Duminică, 20 ianuarie, la ora 17.45, un accident a avut loc în localitatea Peceiu.

Mai exact, Gabriel O., un tânăr de 21 de ani, din comuna Halmăşd, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191 E, iar în localitatea Peceiu, pe o porțiune de drum în pantă, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile drum a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a acroşat un bărbat de 77 de ani, care se deplasa regulamentar, în calitate de pieton, pe partea stângă a drumului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pietonului i-au fost recoltate probe de sânge, întrucât nu a putut fi testat.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii, însă luni, 21 ianuarie, la ora 7.00, a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, ulterior încadrarea juridică a fost schimbată în ucidere din culpă.

3060 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj