Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca vrea să devină vicepreşedinte la AJF: “M-am decis să candidez, fiindcă am văzut o lipsă de profesionalism la cei doi vicepreşedinţi”


Managerul de la Dumbrava Gîlgău este de părere că după 35 de ani de activitate în fenomenul fotbalistic poate aduce îmbunătăţiri nivelului fotbalului din Sălaj


Vineri a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru cei care au dorit să opteze pentru o funcţie de conducere la AJF Sălaj. Încă de joi, Marius Paşca şi-a depus candidatura la vicepreşedinte, funcţie pentru  care a optat şi în 2015, când a făcut parte din echipa lui Ioan Onicaş, însă atunci şi-a retras candidatura în momentul în care Daniel Sabou a ieşit preşedinte.

”Mi-am depus candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte şi am luat-o ca şi o îndatorire a mea. Mă consider un om de sport după 35 de ani de activitatea ca şi jucător şi antrenor şi consider că am experienţa necesară să aduc îmbunătăţiri”, ne-a declarat Marius Paşca.

Managerul de la Dumbrava Gîlgău are intenţii clare de a aduce îmbunătăţiri nivelului fotbalului din Sălaj şi ne-a dezvăluit şi care au fost motivele pentru care a decis să candideze.

”M-am decis să candidez fiindcă am văzut o lipsă de profesionalism la cei doi vicepreşedinţi. Este inadmisibil ca în patru ani de zile să nu vii cu ceva în plus şi să nu aduci o îmbunătăţire. Dacă aş fi avut posibilitatea să candidez şi pentru preşedinte cu siguranţă aş fi făcut aceast pas. Mă duc cu inima deschisă, am cele mai bune intenţii şi nu am un alt interes. Chiar îmi doresc să fac treabă. Trebuie să fie un Comitet Executiv compus din oameni buni, profesionişit, implicaţi şi care să cunoască fenomenul. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar până acum au fost încălcări de regulamente şi statut la multe adunări generale. La conducere trebuie să fie oameni de sport, credibili şi care vor să facă ceva”, a mai spus Paşca.

 

1224 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL