Connect with us

FOTBAL

Doru Matei: “Voi veni cu proiecte reale pentru dezvoltarea fotbalului sălăjean”


Conducătorul de la Sporting Zalău vrea să aducă un plus fotbalului sălăjean și are în plan mai multe proiecte pe care speră să le implementeze dacă va deveni președintele AJF Sălaj


Bătălia pentru şefia fotbalului sălăjean se va da între Daniel Sabou – actualul preşedinte şi Doru Matei – preşedintele de la Sporting Zalău, liderul Seriei Vest din Liga a V-a. Ambii candidaţi au în spate ani de experienţă în domeniul fotbalistic, astfel că Doru Matei a fost arbitru divizionar, iar în momentul de faţă este observator de arbitri în ligile superioare. Pentru scurt timp, Doru Matei a fost director executiv la FC Zalău, însă a renunţat la această funcţie din cauza unor nemulţumiri.

Fiind implicat în fotbalul sălăjean ca şi conducător de echipă, fostul arbitru vrea să aducă o îmbunătăţire nivelului şi tocmai de aceea s-a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte. În faţa membrilor afiliaţi, Doru Matei se va prezenta cu un proiect real de dezvoltare, dar şi cu o echipă din care fac parte mai mulţi oameni importanţi de fotbal, precum Ioan Onicaş, Dan Costin sau Birtalan Attila.

“În urma unor discuţii avute cu oameni importanţi din fotbalul sălăjean, am ajuns la concluzia ca eu să candidez. Am experienţă în domeniu, iar alături de mine vin Marius Paşca, Dan Costin, Ioan Onicaş sau Birtalan Attila, care mă vor susţine în timpul campaniei, dar şi după alegeri. Mă vor ajuta la implementarea proiectelor care sunt reale pentru dezvoltarea fotbalului sălăjean”, ne-a declarat Doru Matei.

 

Dacă contracandidatul său are ca şi scop ca Sălajul să aibă din nou echipă de Liga a III-a, Doru Matei este mai atent la fotbalul din ligile judeţene, unde speră să aducă îmbunătăţiri, în cazul în care va şi câştiga alegerile. Doru Matei îşi propune să atragă fonduri pentru echipele din Sălaj chiar şi de la UEFA.

“Cu acordul echipelor, ne vom axa pe reorganizarea Ligii a V-a, încât să fie mai facilă. Vrem să ne implicăm pentru a atrage fonduri la AJF Sălaj, dar şi la echipe, atât prin proiecte cu Federaţia Română de Fotbal, dar sunt proiecte care se pot accesa inclusiv la UEFA, care de altfel au fost accesate de alte AJF-uri. Totodată, vrem să mobilizăm nişte agenţi economici care să vină alături de noi.Voi merge pe la membrii afiliaţi şi le voi spune despre proiectele care le am şi intenţiile mele pentru următorii patru ani. Mă cunosc foarte bine cu mai mulţi conducători, mai ales cu cei din Liga a V-a, Seria Vest, unde am participat în ultimii doi ani. Ştiu că şi ei au unele nemulţumiri vizavi de ce s-a întâmplat în ultimii ani”, a precizat Doru Matei.

Conducătorul de la Sporting Zalău este optimist  înaintea alegerilor şi consideră că ambii candidaţi au şanse egale.

“Consider că am şansele mele pe care le voi valorifica. În momentul de faţă ambii candidaţi au  şanse egale. Sper ca cei care vor veni din partea echipelor, în momentul în care le voi prezenta proiectele mele să gândească numai pentru echipa lor în prisma câştigului pe care l-ar avea în următorii patru ani”, a spus fostul arbitru divizionar.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL