Connect with us

FOTBAL

Un fost antrenor de la Silvania Şimleu, în staff-ul lui FCSB!


Dacian Nastai, cel care a antrenat o perioadă la Şimleu Silvaniei – când echipa era în Liga a II-a – a fost inclus în staff-ul tehnic a lui Mihai Teja şi a devenit analist video


Fotbalul sălăjean traversează o perioadă critică şi de un an şi jumătate judeţul nostru nu mai are nicio reprezentantă în ligile superioare.

Iubitorii “sportului rege” trag nădejdea că această pauză fără fotbal se va termina cel târziu la vară, dar până atunci, cei care iubesc acest fenomen se pot delecta cu amintiri frumoase, din ultimii 8 ani, când Sălajul avea două reprezentate în ligile superioare.

Este vorba de FC Silvania care a activat chiar şi în Liga a II-a şi FC Zalău, care a evoluat timp de nouă ani în Liga a III-a.

O parte dintre jucătorii care au activat  la FC Silvania au continuat să joace la un nivel înalt şi după desfiinţare grupării de sub Măgură, la fel şi o parte dintre antrenorii care au pregătit fosta divizionară secundă.

Rezultate foarte bune cu Silvania a avut Dacian Nastai, cel care a antrenat la Şimleu după ce echipa a promovat în Liga a II-a.

După ce a plecat de la Şimleu, tehnicianul din Satu Mare a avut funcţii importante şi a fost scouter zonal pentru juniori din partea FRF.

Tehnicianul a mai pregătit Luceafărul Oradea şi mai multe formaţii din Liga a IV-a, iar în vară a ajuns tocmai la FCSB unde a fost numit antrenor la echipa secundă din Liga a III-a, dar şi echipa de juniori  U 19 a clubului.

În această iarnă, la echipa lui Becali a fost numit antrenor Mihai Teja, cel care şi-a anunţat staff-ul tehnic cu care va lucra la FCSB.

Din staff-ul acestuia va face parte şi Dacian Nastai, fostul tehnician de la Silvania Şimleu fiind numit analist video, dar în paralel se va ocupa mai departe şi de destinele juniorilor şi a echipei a doua.

Din staff-ul lui Mihai Teja mai fac parte Marian Lupu (preparator fizic), Bogdan Andone (antrenor secund), Vergil Andronache (antrenor secund) şi Marius Popa (antrenor cu portarii).

Încă de săptămâna trecută, FCSB a plecat într-un stagiu de pregătire, în Spania, la Costa del Sol unde “roş-albaştrii” vor disputa trei meciuri amicale.

Prima a avut deja loc, ieri, când vicecampioana României a remizat cu elveţienii de la FC Lucerna (0 – 0), urmând ca în zilele următoare să jocă cu Shanghai Greenland Shenhua (20 ianuarie) şi Dinamo Kiev (23 ianuarie).

Liga 1 se va relua pe 2 februarie cu etapa a XX-a, în care FCSB va evolua în deplasare la Călăraşi.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 16 ianuarie.

2135 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL