Connect with us

CUPA ROMANIEI

Minifotbalul sălăjean începe în 2019 cu Cupa României. PROGRAMUL FAZEI a II-a


Primele meciuri oficiale de la Baza Sportivă Onix vor fi cele din faza a II-a a “competiţiei surprizelor”, care vor avea loc la finalul acestei săptămâni


Minifotbalul sălăjean a fost într-o pauză de o lună de zile, însă la finalul acestei săptămâni, la Baza Sportivă Onix Traian va fi din nou activitate. Cupa României este competiţia care se reia prima dată în noul an, la final de săptămână fiind programată faza a II-a, în care vor participa 24 de echipe.

O parte dintre echipe s-au calificat din prima fază care a avut loc în toamna anului trecut, iar celelalte care intră în faza a II-a sunt grupări ce activează în Liga A şi Liga B. Excepţie vor face Autovip Garden şi Dia Guard Divino, adică primele două clasate din Liga A, care la fel ca şi anul trecut vor intra în această competiţie abia din Faza a IV-a (sferturile de finală), care vor avea loc în 26 aprilie.

Cât despre faza a II-a care va avea loc în perioada 18 – 20 ianuarie, să spunem că miercuri a avut loc tragerea la sorţi, fiind stabilite 12 meciuri, care vor avea loc în acest final de săptămână, la Baza Sportivă Onix Traian, în sistem eliminatoriu.

Cupa României va continua la Baza Sportivă Onix şi weekendul următor, în perioada 25 – 27 ianuarie fiind programată faza a III-a, când vor avea loc şase meciuri.

Sferturile de finală sunt programate înainte de Sărbătorile Pascale, iar datele pentru semifinale şi finale se vor stabili ulterior, în funcţie de calendarul naţional, care va fi anunţat de FMR.

Să mai spunem că în foarte puţin timp se vor relua şi cele două ligi. Liga A se va relua pe data de 1 februarie, cu etapa a XII-a, în timp ce Liga B ar putea porni la drum şi mai repede, chiar din 25 ianuarie, însă se va ţine cont şi de numărul de echipe  care sunt din acest eşalon şi care vor fi angrenate şi în faza a III-a a Cupei. Despre acest aspect se va discuta  şi analiza cu delegaţii echipelor  la tragerea la sorţi.

Programul fazei a II-a din Cupa României:

Vineri, ora 18.00: Michelin – BT Royal

Ora 19.00: Generalii – X Team Ortelec

Ora 20.00: Unirea Hereclean – FC Corona

Ora 21.00: Voinţa Aghireş – Tenaris (Restanţă Liga A)

Sâmbătă, ora 16.00: G 4 – Milionarios

Ora 17.00: Info Plus – Bad Boys

Ora 18.00: Stelya Brădet – Brothers Team

Ora 19.00: Venus Giurtelec – Mobil Team

Ora 20.00: Boldor Florex Hida – Winners

Ora 21.00: Grand Team Şimleu – CD Pedralba

Ora 22.00 Autoland Hosu – Sportul Sălăjeni

Duminică, ora 14.00: Ianus – Invictus

Ora 16.00: Squadra Azzura – Salvarea Zalău

(Toate meciurile se dispută la Baza Sportivă Onix Traian)

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI