Connect with us

CUPELE EUROPENE

Leo Dal Bosco: ”Am jucat bine cu Benfica, dar serviciul lor şi preluarea au funcţionat foarte bine”


Căpitanul de la Volei Municipal Zalău este de părere că echipa sa a făcut un meci bun, chiar dacă scorul final a fost 3 – 1 pentru portughezi, care s-au calificat în sferturile Cupei Challenge, după o dublă victorie


Volei Municipal Zalău şi-a încheiat aventura din Cupa Challenge, fiind eliminată în optimi de către Benfica Lisabona. După 3 – 0 în tur, portughezii au câştigat şi jocul retur de la Zalău, de data aceasta cu 3 – 1, cu toate că în primul set zălăuanii au jucat foarte bine şi s-au impus cu 25 – 23.

Elevii lui Nikolay Jeliazkov au fost de nerecunoscut în următoarele trei seturi şi Benfica s-a impus fără probleme.

Cu toate că Volei Municipal Zalău a pierdut, căpitanul Leo Dal Bosco este de părere că echipa sa a jucat destul de bine, însă Benfica a fost superioară la serviciu şi preluare.

“A fost un meci foarte dificil, cu toţii ne-am dorit să câştigăm şi să ne calificăm în faza următoare, dar trebuie să luăm acest joc ca o experienţă şi să devenim mai buni pentru campionat, pentru că am jucat bine. Cred că serviciul şi preluarea lor a funcţionat foarte bine, iar noi nu am servit atât de bine. Acum trebuie să ne gândim la meciul din Cupă şi la campionat, deoarece avem şanse mari să câştigăm ambele competiţii”, ne-a declarat Leo Dal Bosco.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE