Connect with us

Ştiri din Sălaj

Panică la un liceu din Sălaj. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi


În această dimineaţă, la atelierul Liceului “Gheorghe Pop de Băseşti” din Cehu Silvaniei a izbucnit un incendiu, iar 14 elevi şi doi profesori au fost evacuaţi


Marţi dimineaţa, în jurul orei 8.30, la atelierul de croitorie din cadrul Liceului “Gheorghe Pop de Băseşti” din Cehu Silvaniei a avut loc un incendiu, în timp ce elevii şi cadrele didactice se afla în incinta clădirii.

Flăcările, dar mai ales fumul dens din atelier au provocat panică în rândul persoanelor prezente acolo, este vorba despre 14 elevi şi doi profesori ce îşi derulau orele de practică.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la Garda de Intervenţie Cehu Silvaniei.

În ajutorul lor au venit şi pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Zalău, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Din fericire, persoanele din clădire au fost evacuate de urgenţă şi nu au existat victime.

Din primele informaţii primite de reprezentanţii ISU Sălaj, o lampă de iluminat s-a topit şi s-a degajat o cantitate mare de fum.

În acest moment, situaţia a revenit la normal.

Să spunem că pompierii de la Garda de Intervenţie Cehu Silvaniei vin după alte două acţiuni de amploare petrecute în ultimele două zile.

Este vorba despre incendiul de la Ulciug şi despre accidentul grav petrecut ieri de la ieşirea din oraşul Cehu Silvaniei, în care trei persoane din judeţul Maramureş au rămas încarcerate în maşină.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj