Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMA ORĂ. Accident rutier cu trei victime încarcerate


Evenimentul a avut loc pe Drumul Judeţean 108 D lângă Complexul Piscicol. O maşină în care se aflau doi bărbaţii şi o femeie s-a răsturnat, cele trei victime rămânând încarcerate până la sosirea pompierilor


Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe Drumul Judeţean 108 D.

Astfel, un autoturism în care se aflau trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie s-a răsturnat în zona Complexul Piscicol de la Motiş, iar victimele au rămas încarcerate.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Garda de pompieri Cehu Silvaniei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă SMURD de la Garda de pompieri Fărcaşa.

Pompierii au reuşit să scoată victimele din maşină, acestea fiind conştiente.

Echipajul SMURD de la Fărcaş, prezent la locul intervenţiei, acordă îngrijiri medicale victimelor.

“Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Maramureş a ajuns la locul intervenţiei. Urmează să mai ajungă şi un Echipaj de Prim Ajutor din Baia Mare. Doi dintre pacienţi, femeia în vârstă de 72 de ani şi un bărbat de 74 de ani urmează să fie transportaţi la UPU Baia Mare, cea de-a treia victimă, un bărbat de aproximativ 30 de ani a refuzat transportul la spital”, a spus Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

De precizat este faptul că toate cele trei victime sunt originare din judeţul Maramureş, mai exact din localitatea Ciuta, comuna Bicaz.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj