Connect with us

DIVIZIA A1

Arcada Galaţi a transferat doi jucători


Vicecampioana României la volei masculin şi-a întărit lotul cu un sârb de 30 de ani  şi un croat de 28 de ani. Cei doi evoluează pe postul de secund, respectiv centru


L-a începutul acestui an, Arcada Galaţi a schimbat antrenorul, iar din 2019, noul antrenor principal al gălăţenilor este Sergiu Stancu, cel care în prima parte a campionatului a antrenat în Grecia, la Paok Salonic.

La finalul săptămânii trecute, gruparea de pe Dunăre şi-a completat şi staff-ul tehnic, astfel că Sergiu Stancu va fi ajutat pe bancă de Răzvan Tănăsescu, în vârstă de 39 de ani.

Odată completat staff-ul tehnic, Arcada Galaţi a început să se mişte şi pe piaţa transferurilor. Astfel, în această perioadă, gălăţenii au reuşit să-şi asigure serviciile a doi jucători.

Primul, este sârbul Ivan Borovnjak, în vârstă de 30 de ani. Acesta poate juca pe postul de secund şi ultima oară a jucat în campionatul Italiei, pentru Perugia.

Cel de-al doilea voleibalist ajuns în curtea Arcadei este croatul Ivan Mihalj, în vârstă de 28 de ani.

Mihalj este internaţional şi ultima dată a evoluat în campionatul intern, la HAOK Mladost Zagreb.

Însă, în cariera sa, acesta a mai evoluat în România, la SCMU Craiova, în sezonul 2015 – 2016.

Nemanja Cubrillo şi Ivan Bojic au plecat

Dacă cei doi sunt singurele noutăţi în ceea ce priveşte achiziţiile noi, să spunem că Arcada Galaţi s-a despărţit în această perioadă de doi jucători.

Este vorba despre Nemanja Cubrillo, care a ales să plece la CSM Bucureşti şi de Ivan Bojic care în parte a doua a acestui sezon va evolua în Portugalia, la Sporting Lisabona.

În această perioadă, la gruparea de pe Dunăre a mai fost şi în probe şi brazilianul Renan Pereira, însă acesta nu a rămas la Galaţi şi s-a întors acasă din cauza unor probleme personale.

Arcada Galaţi va juca în primul meci oficial din 2019 va avea loc pe 19 ianuarie, în sferturile Cupei României pe terenul celor de la CSM Bucureşti.

908 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1