Connect with us

Ştiri din Sălaj

Clipe de groază pentru o femeie de 39 de ani. A fost atacată şi muşcată de un câine în plină stradă


Câinele a reuşit să iasă din curtea stăpânului său şi s-a năpustit asupra femeii, pe care a şi muşcat-o. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Jandarmeriei Sălaj, care l-au identificat pe proprietar şi au constatat infracţiunea


Miercuri, 09.01.2019, în jurul orei 18.15, în urma unui apel „112”, echipa de intervenţie a I.J.J. Sălaj s-a deplasat în localitatea Gârceiu, după ce o persoană a fost atacată de un câine.

În urma verificărilor s-a stabilit că un câine metis de talie mare, scăpat din curtea unui imobil, a atacat şi muşcat o femeie de 39 de ani aflată în spaţiul public.

După identificarea proprietarului câinelui, un bărbat de 41 de ani, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de „neluare de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, faptă prevăzută de Art. 12 din Ordonaţa de Urgenţă nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj