Connect with us

MINIFOTBAL

Dia Guard Cipricom şi Vulturii Dej, câştigătoarele de la Memorialul “Radu Gog”


Gruparea pregătită de Flore Pop a reuşit să câştige pentru a patra oară consecutiv titlul la categoria OPEN, în timp ce formaţia din Dej s-a impus în premieră la categoria Old Boys


S-a încheiat cu succes şi ediţia cu numărul 15 a Memorialului “Radu Gog”. Şi de această dată, evenimentul caritabil a stârnit interesul sălăjenilor care la ora disputării finalelor au umplut sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.

Au fost trei zile de competiţie cu meciuri spectaculoase, goluri multe şi multă dăruire din partea jucătorilor care şi-au dorit să câştige.

La categoria Old-Boys, în finala mare au ajuns în premieră Simex Şimleu Silvaniei şi Vulturii Dej. Cei din urmă au participat şi anul trecut, însă atunci nu au ajuns atât de departe. Acum, cu jucători experimentaţi precum Costi Bădan în poartă şi Dacian Târnovan (fost jucător la “U” Cluj) în teren, Vulturii Dej au reuşit să-şi adjudece trofeul pus în joc.

În ceea ce priveşte categoria OPEN, nici de această dată Dia Guard Cipricom nu a avut rivală. Gruparea pregătită de Flore Pop a reuşit să se impună pentru a patra oară consecutiv la Memorialul “Radu Gog”, după ce a trecut în finală de Cetatea B.

Mai multe detalii despre acest eveniment, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in MINIFOTBAL