Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău fac o pregătire comună


Sportivii de la secţia de box din cadrul Clubului Sportiv Municipal se pregătesc la Zalău. În municipiu au ajuns şi pugiliştii de la secţia din Şimleu Silvaniei pentru o  pregătire comună în vederea participării la primele competiţii importante


Anul 2018 a reprezentat un an prolific pentru secţia de box de la CSM Zalău. Pugiliştii au avut rezultate notabile şi drept urmare, au dominat clasamentul celor mai buni sportivi, întocmit de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj.

Astfel, în 2018, pugiliştii de la CSM Zalău au reuşit să obţină un număr de 15 medalii la Campionatele Naţionale. Aceste medalii, însă, nu au fost obţinute fără efort şi muncă.

Prin urmare, în acest an, pugiliştii de la CSM Zalău îşi propun să depăşească “isprava” reuşită anul trecut şi încă de la începutul noului an au trecut pragul sălii de antrenament.

Mai mult, pentru acest început de an, antrenorii Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au dorit să facă o pregătire comună cu toţi sportivii, iar la Zalău au venit şi pugiliştii de la secţia din Şimleu Silvaniei.

“Începem săptămâna cu o pregătire comună. Ne axăm şi pe tehnic şi pe fizic şi dacă anul trecut am obţinut 15 medalii la Campionatele Naţionale, obiectivul personal este să depăşim acest număr în acest an”, ne-a declarat Popuţea.

În această lună, pugiliştii vor avea timp să se pregătească intens, având în vedere că la începutul lunii februarie urmează şi prima competiţie importantă din acest an, este vorba despre Campionatul Naţional U 22, destinat sportivilor născuţi între anii 1997 – 2000.

La această competiţie, CSM Zalău se va prezenta cu trei sportivi, obiectivul clubului fiind cucerirea unei medalii. Tot în luna februarie, dar la final va avea loc şi Cupa României la fete, competiţie la care CSM Zalău va deplasa un lot format din opt sportive.

“În luna ianuarie nu vom participa la nicio competiţie importantă, ci abia la începutul lunii februarie, când va avea loc Campionatul Naţional U 22. Până atunci, vom face o pregătire comună cu sportivii de la Şimleu Silvaniei şi ne vom încărca bateriile pentru competiţiile importante ce vor urma. Primele competiţii vor fi U 22, unde avem obiectiv o medalie, însă personal îmi doresc să obţinem două medalii,  iar la finalul lunii februarie va avea loc Cupa României la fete”, a spus Adrian Popuţea.

526 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX