Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sălăjence prinse la cerşit în Satu Mare


Două femei din comuna Românaşi, respectiv satul Cuceu au fost depistate de poliţiştii sătmăreni cerşind în apropiere mall-ului Shopping City Satu Mare


Judeţul Sălaj are din nou parte de propagandă negativă în judeţul vecin. Astfel, două sălăjence le-au dat “bătăi de cap” poliţiştilor din Satu Mare. Mai exact, poliţiştii locali din Satu Mare au ridicat joi, două femei, din comuna Românaşi, respectiv din satul Cuceu, sat aparţinător de oraşul Jibou, care se aflau la cerşit în Satu Mare.

Mai exact, cele două femei din judeţul nostru cerşeau în apropierea mall-ului Shopping City Satu Mare, acestea fiind însoţite şi de doi bebeluşi, folosiţi în scopul sensibilizării trecătorilor.

Cele două femei au fost sancţionate fiecare cu câte 500 de lei şi împreună cu cei doi bebeluşi au fost transportate în Gara de Sud  din Satu Mare şi au fost urcate în tren şi “returnate” în judeţul Sălaj.

Conform colegilor de la presasm.ro, în cazul minorilor, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia a Copilului Sălaj.

Sursa foto: presasm.ro

1019 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj