Connect with us

JUNIORI

Se reia Campionatul Naţional de Cadeţi la volei


La finalul acestei săptămâni se va relua Campionatul Naţional de Cadeţi, iar CSS Zalău va primi vizita echipei LPS Bihorul Oradea


Aşteptarea a luat sfârşit şi la finalul săptămânii va reîncepe Campionatul Naţional de Cadeţi la volei masculin. În cadrul acestui campionat, judeţul Sălaj este reprezentat cu brio de către CSS Zalău, echipă pregătită de prof. Horea Giurgiu.

În tur, zălăuanii au avut un parcurs foarte bun şi în cele cinci meciuri disputate au reuşit să obţină patru victorii şi au înregistrat o singură înfrângere. Dintre cele patru victorii, trei au fost câştigate cu scorul de 3 – 0 sau 3 – 1, în timp ce un succes a venit cu scorul de 3 – 2, în deplasarea de la LPS Bistriţa.

Aceste rezultate au fost suficiente pentru ca la finalul turului, CSS Zalău să ocupe locul 2, cu 11 puncte, cu două puncte mai puţin decât liderul actual,  CSS Lapi Dej. Acum, după o pauză de aproximativ o lună de zile, Campionatul Naţional de Cadeţi se va relua, iar CSS Zalău va juca pe teren propriu.

Astfel, sâmbătă, de la ora 16.00 în sala de sport a Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, CSS Zalău va primi vizita celor de la LPS Bihorul Oradea, echipă clasată pe locul 3, cu 10 puncte.

“Am făcut pregătire pe plan local, obligaţi fiind de data disputării acestui meci. Este un joc dificil, dar dacă îl câştigăm, suntem calificaţi în proporţie de 90 la sută la turneele semifinale”, ne-a spus Horea Giurgiu, înaintea acestui meci.

532 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI