Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău se pregăteşte în efectiv redus


În prima săptămână de pregătire din 2019, Nikolay Jeliazkov nu are la antrenamente patru jucători, care în aceste zile sunt la echipele naţionale cu care susţin meciuri în preliminariile Campionatului European


După o pauză de câteva săptămâni, Volei Municipal Zalău a reluat pregătirile în vederea reluării campionatului, însă în prima săptămână din 2019, antrenorul Nikolay Jeliazkov are la antrenamente mai puţin jucători, după ce patru dintre componenţii echipei zălăuane au fost convocaţi la echipele naţionale.

Astfel, Rareş Bălean, Răzvan Mihalcea şi Ciprian Matei sunt la naţionala României, care miercuri a jucat ultimul meci din preliminariile Campionatului European, în Danemarca.

De la pregătirea grupării de sub Meseş lipseşte şi libero-ul Philipp Kroiss care a fost convocat la naţionala Austriei, care de altfel a avut meciuri în preliminariile Campionatului European.

Astfel, în aceste zile, Volei Municipal Zalău se pregăteşte în efectiv restrâns, dar cu toate acestea, antrenorul bulgar îşi doreşte ca echipa sa să susţină un joc amical pe teren propriu.

Cei patru jucători care sunt la naţionale vor reveni la Zalău abia la finalul acestei săptămâni şi vor prinde câteva antrenamente înaintea meciului retur din optimile Cupei Challenge cu Benfica Lisabona, care va avea loc miercurea viitoare, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Tot săptămâna viitoare, Volei Municipal Zalău va mai avea de susţinut un meci important în sferturile Cupei României, care va avea loc pe 20 ianuarie, în deplasare, la Unirea Dej.

Returul din Divizia A1 va începe pe 26 ianuarie,  iar în prima rundă, Volei Municipal Zalău se va deplasa la Explorări Baia Mare.

Cel mai aşteptat meci din campionat va fi derby-ul cu SCMU Craiova, care se va disputa la Zalău, în data de 2 februarie. Înainte de reluarea campionatului, Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova se află la egalitate de puncte, iar diferenţa se face deocamdată la setaveraj.

Să mai spunem că în următoarele două luni, gruparea de sub Meseş va avea un program foarte încărcat şi va susţine 12 meciuri până în data de 16 martie când se termină returul din Divizia A1.

Partea a doua a campionatului va începe în 23 martie şi se va termina pe 8 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1