Connect with us

ATLETISM

Secţiile de la CSS Zalău se pregătesc pe plan local


În acest început de an, secţiile Clubului Sportiv Şcolar Zalău nu vor pleca în cantonament pentru o pregătire centralizată, alegând o pregătire pe plan local


Mai este puţin până când se vor relua competiţiile în care sunt angrenate echipele de juniori ale secţiilor de la CSS Zalău. De fapt, la finalul săptămânii, echipa de cadeţi de la volei îşi va reîncepe activitatea din campionat, când va primi vizita celor de la LPS Bihorul Oradea.

Însă, la fel ca şi anul trecut, CSS Zalău nu va efectua niciun cantonament în această lună, singura secţie care va efectua un stagiu de pregătire este cea de  lupte libere, la începutul lunii februarie, la Ardud, în judeţul Satu Mare. În ceea ce priveşte celelalte secţii, acestea se vor pregăti pe plan local până la reluarea campionatelor.

“Nicio echipă nu va pleca în această lună în cantonament, ci se vor pregăti pe plan local,  echipele de volei şi de handbal. Secţia de fotbal va începe ceva mai târziu, deoarece campionatul începe abia în luna martie. În ceea ce priveşte secţia de lupte libere, ei vor merge în cantonament la Ardud, în săptămâna libere dintre semestre, între 2 şi 10 februarie”, ne-a spus Dorian Faur, directorul Clubului Sportiv Şcolar Zalău.

Grupele de volei se pregătesc cel mai intens, având în vedere că cel mai repede începe campionatul cadeţilor. Să spunem că echipele de cadeţi şi de speranţe la volei sunt pregătite de Horea Giurgiu, în timp ce Dan Onuţe se ocupă de grupa de minivolei. Echipa juniorilor 1, care se pregăteşte mai intens este pregătită de Dorian Faur.

“Juniorii 1 au o pregătire mai aparte, având în vedere că nouă dintre ei sunt legitimaţi cu dublă legitimatimare la ACS Volei Club Zalău, echipă cu care de asemenea fac antrenamente”, ne-a mai spus Dorian Faur.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM