Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Important ca la AJF Sălaj să vină oameni de fotbal care să aducă un plus faţă de ce a fost până acum”


Managerul de la Dumbrava Gîlgău a anunţat că nu va candida la funcţia de preşedinte, însă va opta pentru o funcţie de vicepreşedinte


La alegerile din 2015, Marius Paşca şi-a depus candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte la AJF Sălaj, însă antrenorul şi-a retras candidatura în momentul în care Daniel Sabou a fost ales preşedinte.

În ultima vreme, numele lui Marius Paşca s-a vehiculat la posibilii candidaţi pentru funcţia de preşedinte, dar tehnicianul de la Dumbrava Gîlgău a negat acest lucru.

Totuşi, Marius Paşca îşi va depune candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte şi speră ca la AJF Sălaj să vină oameni care să aducă un plus.

“Sper să fie măcar doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte. Aşa mi s-ar părea normal. Important să mai fie cineva şi să vină oameni de fotbal care să aducă un plus faţă de ce a fost până acum. Eu nu voi intra în cursă, dar voi candida doar pentru funcţia de vicepreşedinte”, ne-a declarat Marius Paşca, cel care a fost propus pentru funcţia de vicepreşedinte de către echipa sa, Dumbrava Gîlgău.

1154 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL