Connect with us

FOTBAL

A jucat în Liga 1 din Ungaria, iar acum este liber de contract


Promovat în fotbal de CS Viitorul Zalău, Bodis Norbert, a activat timp de trei ani la Balmazujvaros, grupare cu care a promovat din Liga a II-a şi pentru care a şi apucat să joace în primul eşalon. Fotbalistul de 21 de ani şi-a terminat contractul în această iarnă, iar acum aşteaptă şi alte provocări, fiind dispus să revină şi să joace chiar şi în România


În cei aproape 15 ani de existenţă, Viitorul Zalău a lansat mai mulţi jucători talentaţi spre fotbalul mare, iar unul dintre ei este Bodis Norbert, care timp de nouă ani a activat la grupele de juniori de la clubul fondat de Daniel Sabou.

În anul 2012, Bodis Norbert a ajuns tocmai în Ungaria la Academia de Fotbal “Bozsik Jozsef” din Nyiregyhaza, iar din 2015 a făcut pasul la seniori, odată ce s-a transferat la Balmazujvaros, formaţie ce la vremea respectivă activa în liga secundă.

Sezonul 2016 – 2017 a fost unul excelent pentru fotbalistul din Zalău, care a contribuit din plin la promovarea în prima ligă a celor de la Balmazujvaros, Bodis fiind un jucător extrem de util, de vreme ce a evoluat în 31 de meciuri!

Din stagiunea 2017 – 2018, situaţia fostului junior de la Viitorul s-a schimbat radical, astfel că a mai apucat să joace doar un meci în primul eşalon pentru Balmazujvaros, echipă care în vară a revenit  în liga secundă. Nici în toamnă, Bodis Norbert nu a primit foarte multe şanse din partea antrenorului, iar  în finalul anului 2018 s-a despărţit de echipa din Ungaria, aflându-se la final de contract.

“La Balmazujvaros am avut perioade foarte frumoase, plăcute, dar şi momente dificile. În primii doi ani, totul s-a întâmplat precum am visat, dar în 2018 s-a schimbat total situaţia. După ce s-a schimbat antrenorul am apucat să mai joc doar un singur meci în Liga 1, cu Paks. Atunci mi-a mers foarte bine jocul, iar acest lucru au spus colegii mei, dar şi antrenorul, însă nu am mai prins echipa. Cred că altele au fost motivele”, ne-a declarat Bodis Norbert, cel care în anul 2018 a fost împrumutat şi la Szeged în eşalonul secund, însă nici la acest club nu a primit şanse.

În momentul de faţă, Bodis Norbert este liber de contract, dar se antrenează pentru a fi într-o formă cât mai bună şi speră ca din a doua parte a sezonului să ajungă la o echipă la care să joace cât mai mult. Zălăuanul ar fi tentat şi de o revenire în Româna, în condiţiile în care ar fi dorit de o echipă unde să aibă posibilitatea să evolueze cât mai mult.

“Încă nu am nicio ofertă concretă, dar eu mă pregătesc şi sper să îmi găsesc o echipă unde să pot juca cât mai mult. Încă nu m-am gândit să revin în România, dar totul este posibil, dacă am o ofertă bună şi şanse să joc”, a mai spus fostul junior de la Viitorul Zalău.

Chiar dacă în momentul de faţă este fără echipă, Bodis Norbert este optimist că la începutul acestui an va reveni în circuit.

“Sper ca într-un timp cât mai scurt să îmi găsesc o echipă unde să pot juca, să am cât mai multe meciuri în picioare şi să demonstrez că am calităţi”, ne-a declarat fotbalistul în vârstă de 21 de ani.

907 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL