Connect with us

HANDBAL

Zeljka Nikolic – jucătoare SCM Craiova : “Ştim foarte bine cât de greu este să câştigi la Zalău”


Valoroasa handbalistă din Serbia a grupării din Bănie este conştientă de faptul că la Zalău se câştigă greu şi că oltencele vor avea parte de un meci dificil. Mai mult, Nikolic consideră că nu contează nici faptul că în acest an, HC Zalău nu a jucat niciun meci oficial


Aşteptarea a luat sfârşit, iar miercuri se reia activitatea în Liga Florilor. Meciul care deschide balul în acest an este unul foarte interesant, în care sunt implicate HC Zalău şi SCM Craiova.

Deţinătoarea Cupei EHF va evolua la Zalău împotriva unei echipe tinere, cu jucătoarea dornice de afirmare, care în perioada de pregătire au arătat că au potenţial. Astfel, în 11 meciuri de pregătire, HC Zalău a obţinut 10 victorii şi a înregistrat un singur rezultat de egalitate.

De cealaltă parte, SCM Craiova are un uşor avantaj, având în vedere că oltencele au evoluat deja într-un meci oficial, în Cupa EHF, joc câştigat de elevele lui Bogdan Burcea în faţa danezelor de la Nykøbing.

Totuşi, oltencele nu se culcă pe-o ureche şi Zeljka Nikolic consideră că jocul de la Zalău va fi unul foarte dificil, chiar dacă zălăuancele se vor afla la prima partidă oficială.

“Venim după o victorie importantă, dar de asemenea după un meci foarte dificil. Cred că ne aşteaptă un meci foarte greu şi la Zalău. Ştim foarte bine cât de greu este să câştigi trei puncte acolo. Cred că faptul că acesta va fi primul meci oficial pentru HC Zalău nu contează prea mult, pentru că au jucat foarte multe meciuri amicale şi sunt sigură că sunt într-o formă corespunzătoare pentru întrecerile din campionat. Însă, dacă vrem să câştigăm, trebuie să jucăm cel mai bun handbal al nostru. Trebuie să fim puternice în defensivă şi să oprim centrul lor rapid”, a spus Zeljka Nikolic, pentru Sportul Sălăjean.

De cealaltă parte, Gheorghe Tadici va face tot ce-i stă în putinţă pentru ca echipa sa să câştige, însă remarcă şi faptul că formaţia din Bănie vine la Zalău cu un moral bun, după victoria din Cupa EHF.

“Ne dorim să obţinem un rezultat cât mai bun, dar suntem conştienţi că meciul este foarte dificil. SCM Craiova vine cu un moral bun după ce a câştigat primul meci din grupele Cupei EHF, cu vicecampioana din Danemarca. Sigur că spre deosebire de jocurile amicale din  cadrul turneelor de la Slatina şi Zalău, la Craiova le-au revenit jucătoarele de la lot şi datele se cam schimbă. Intensitatea jocurilor pe puncte este cu peste 30% mai mare decât în amicale şi va trebui să jucăm mai în viteză. Sper  să reuşim să facem faţă jocului, fiindcă suntem pregătiţi şi am făcut multă pregătire, dar fetele noastre încă sunt mici, fără prea mare experienţă. Cu un plus de ambiţie şi dorinţă se poate întâmpla orice”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

Să spunem că meciul dintre HC Zalău şi SCM Craiova va avea loc azi, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL