Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău începe anul pe trei fronturi!


În luna ianuarie, sălăjenii vor susţine trei partide în trei competiţii, Cupa Challenge, Cupa României şi Divizia A1


Primele două săptămâni din 2019 sunt mai lejere la CS Volei Municipal Zalău, având în vedere că în această perioadă, gruparea de sub Meseş va susţine doar antrenamente, urmând să se pregătească pentru a doua parte a sezonului. În luna ianuarie, formaţia antrenată de Nikolay Jeliazkov va susţine trei partide, însă toate vor avea loc în competiţii diferite, Cupa Challenge, Cupa României şi Divizia A1.

Primul joc va fi pe 16 ianuarie, la Zalău, cu Benfica Lisabona, manşa retur din optimile Cupei Challenge, după care la patru zile distanţă, Volei Municipal Zalău va juca şi în Cupa României. În această competiţie, formaţia zălăuană va intra în sferturi, la fel ca şi în ultimii ani, acolo unde o va înfrunta pe Unirea Dej. De data aceasta însă, doar într-o singură manşă, astfel că meciul va avea loc la Dej, iar la final, câştigătoarea se va califica în final-four-ul Cupei, care este programat în perioada 11 – 12  mai.

După cele două partide, Volei Municipal Zalău se va axa pe campionat, având în vedere că pe 26 ianuarie se dă startul returului din Divizia A1. În prima rundă din 2019, zălăuanii vor evolua în deplasare cu Explorări Baia Mare, formaţie ce ocupă locul 9 în clasament.

Primul meci al Zalăului de pe teren propriu din retur va fi derby-ul cu SCMU Craiova, care va avea loc pe 2 februarie. Cele două formaţii se află în momentul de faţă la egalitate de puncte, însă Volei Municipal Zalău are un setaveraj mai bun.

Să mai spunem că returul din Divizia A1 se va termina pe 16 martie, urmând ca a doua fază a campionatului să înceapă pe 23 martie şi să se termine în 8 mai.

 

572 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1