Connect with us

HANDBAL

HC Zalău primeşte vizita deţinătoarei Cupei EHF 


Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici începe anul cu un program infernal, iar primul joc este cu SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF. Oltencele vin sub Meseş după o victorie răsunătoare în Europa cu Nykobing, în primul meci din grupele competiţiei europene 


Timp de mai bine de o lună Liga Naţională de handbal feminin a fost întreruptă.

În perioada de pauză, HC Zalău s-a pregătit intens, iar după un cantonament montan a susţinut nu mai puţin de 11 meciuri de verificare în luna decembrie, pentru a fi într-o formă cât mai optimă la data reluării campionatului.

Perioada de pauză din Liga Naţională s-a încheiat, astfel că de miercuri se va relua campionatul cu etapa a XI-a.

Chiar HC Zalău va deshide “balul” în noul an, urmând să susţină primul meci cu SCM Craiova, miercuri, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

La poalele Meseşului vine deţinătoarea Cupei EHF, cu care HC Zalău s-a testat şi în perioada de pregătire, ambele partide fiind câştigate de către zălăuance, atât la turneul de la Slatina, cât şi la meciul din cadrul turneului de la Zalău.

La partida de miercuri, datele problemei sunt cu totul altele, iar SCM Craiova arată mult mai bine, atât din punct de vedere al lotului, cât şi al moralului.

Chiar în primele zile din noul an, formaţia olteană a transferat două brazilience, Deonise Fachinello Cavaleiro şi Mariana Costa, ambele de la Măgura Cisnădie, astfel că şi-a mai îmbunătăţit lotul, după ce în finalul anului 2018 cele mai bune jucătoare s-au accidentat şi au devenit indisponibile pentru retur, este vorba de intenaţionalele – Ana Maria Ţicu şi Cristina Zamfir.

Dacă HC Zalău se prezintă la reluarea campionatului după 10 victorii şi o remiză în partidele amicale, SCM Craiova are deja un joc oficial la activ în 2019, cel din grupele Cupe EHF, cu Nykobing, una din echipele momentului în Danemarca, în faţa căreia, oltenecele au câştigat cu 18 – 12.

Astfel,handbalistele de la SCM Craiova au moral bun înaintea jocului de la Zalău şi după clasament par a fi favorite, având în vedere că se află pe locul 5, la doar două puncte de podium, în timp ce HC Zalău ocupă abia locul 9.

După perioada de pregătire care a decurs foarte bine, HC Zalău speră să fie o echipă mult mai exactă în a doua parte de campionat, iar formaţia lui Tadici îşi doreşte să “evadeze” cât mai rapid din a doua parte a clasamentului.

Însă, în luna ianuarie, Valentina Panici şi compania au parte de un program infernal, cu patru jocuri în mai puţin de două săptămâni.

După jocul de miercuri cu SCM Craiova, HC Zalău se va deplasa sâmbătă la Baia Mare pentru meciul cu Minaur, iar apoi vinerea viitoare, pe 18 ianuarie va primi vizita celor de la Corona Braşov.

Seria “de foc” se va încheia pe 21 ianuarie, când HC Zalău va juca pe terenul campioanei CSM Bucureşti.

Biletele se pun în vânzare miercuri, de la ora 14.00

După mai bine de două luni, HC Zalău revine în faţa propriilor fani la un meci oficial extrem de important cu deţinătoarea Cupei EHF – SCM Craiova.

Partida se dispută miercuri, de la ora 17.30, iar în tribunele Sălii Sporturilor se aşteaptă o asistenţă numeroasă.

Organizatorii vor scoate la vânzare bilete cu loc în ziua meciului, astfel că tichetele vor putea fi achiziţionate miercuri, începând cu ora 14.00, la casieria Sălii Sporturilor.

Preţul unui tichet este 10 lei.

 


Miercuri, ora 17.30, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău:

HC Zalău – SCM Craiova 

 

488 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL