Connect with us

Feminin

Naţionala României de fotbal feminin pleacă în China pentru un stagiu de pregătire


Reprezentativa de senioare a ţării noastre va pleca la finalul acestei săptămâni în Asia, acolo unde va participa la un turneu de pregătire. Acest început de an reprezintă un nou început pentru Naţionala noastră, iar selecţionerul Mirel Albon este optimist înaintea plecării în China


Anul 2018 nu a fost unul tocmai grozav pentru naţionala României de fotbal feminin, având în vedere că fetele noastre au reuşit să strângă doar cinci puncte în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Însă, după cum spunea şi selecţionerul Mirel Albon, Naţionala noastră trece printr-o schimbare de generaţii, iar oarecum sunt de înţeles aceste rezultate mai puţin bune reuşite de reprezentativa noastră.

Dar, anul 2018 s-a încheiat, iar la începutul lui 2019, România va pleca tocmai în… China, pentru un stagiu de pregătire, iar acest stagiu poate fi considerat un nou început, mai ales că în toamnă, reprezentativa noastră va efectua şi primele jocuri din calificările pentru Campionatul European din 2021.

Conform frf.ro, Naţionala noastră se va reuni sâmbătă la Mogoşoaia, urmând ca a doua zi să plece în China.

“Lotul național se va reuni sâmbătă la Mogoșoaia, iar a doua zi se va pleca în China, în prima acțiune a primei reprezentative din 2019. Unele jucătoare se vor alătura lotului la Doha, altele vor veni direct în China. Invitația pentru acest turneu e una foarte avantajoasă. Avem șansa să ne măsurăm forțele cu echipe puternice. Vrem să transpunem în practică ceea ce ne-am propus. Vreau să învățăm să ne apărăm în fața echipelor puternice, să punem la punct faza defensivă și contraatacul. Luna viitoare urmează o nouă acțiune, de această dată la Alanya”, a declarat Mirel Albon, pentru frf.ro

Să spunem că începând din acest an, Mirel Albon nu va mai fi antrenor principal la “U” Olimpia Cluj, urmând să ocupe o funcţie în conducerea clubului, lucru ce i va permite să se axeze mai mult asupra Naţionalei.

Sursa foto: frf.ro

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin