Connect with us

VOLEI

O sălăjeancă în guvernul condus de Viorica Dăncilă! Daniela Coţa, consilier de stat pe probleme de tineret și sport


După ce a ocupat şi funcţia de viceprimar al municipiului Zalău, soţia actualului preşedinte de la CS Volei Municipal Zalău a fost numită oficial consilier de stat pe probleme de tineret și sport


Primele informaţii cum că Daniela Gabriela Coţa va face parte din actualul guvern condus de Viorica Dăncilă au venit în spaţiul public încă din luna noiembrie 2018.

Conform unor surse din cadrul PSD – partid în care fostul viceprimar al municipiului Zalău este preşedintele organizaţiei judeţene de femei – Dana Coţa urma să fie desemnată secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului!

Mulţi au crezut că totul este doar o glumă, cu atât mai mult cu cât se spunea că decizia vine ca urmare a unor merite deosebite aduse în dezvoltarea sportului.

Până la urmă, cele spuse s-au adeverit, în mare parte, deoarece Dana Coţa va face parte din echipa premierului Viorica Dăncilă, ca şi consilier de stat pe probleme de tineret și sport.

Imediat după numirea oficială, ce a avut loc în data de 7 ianuarie, sălăjeanca a postat următorul mesaj pe contul personal de Facebook.

“Cred în echipa PSD. Un nou început!”, a precizat Dana Coţa.

Să subliniem faptul că Dana Coţa nu a practicat niciodată sportul, însă a făcut parte din Consiliul de Administraţie de la FC Zalău, timp de mai mulţi ani, până în vara anului 2016.

Totul se întâmpla în perioada în care ea era viceprimar al municipiului Zalău, iar la echipa de fotbal era membru în conducerea administrativă, ca şi reprezentant al Primăriei şi a Consiliului Local, alături de secretarul Stelian Potroviţă şi de celălalt viceprimar – Sojka Attila.

Mai apoi, după ce soţul acesteia – Vasile Coţa – a fost numit preşedinte al clubului CS Volei Municipal Zalău, Daniela Coţa a fost conducătorul din umbră al formaţiei de volei finanţată de Primăria Zalău.

Trebuie spus că sălăjeanca este o apropiată a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Daniela Coţa a ajuns deja la Bucureşti, unde îşi va desfăşura activitatea în cabinetul Dăncilă, într-unul din birourile Palatului Victoria.

În zilele următoare, ea va primi şi fișa completă cu atribuțiile de serviciu.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean  de miercuri, 9 ianuarie.

3584 Vizualizari
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Mihai

    7 January 2019 at 17:34

    Mihăilă, înainte de a scrie documenteazate . Nu exista consilier de stat la ministerul sporturilor

  2. caco

    8 January 2019 at 0:01

    de mane toti locuitorii Zalaului vor participa incepand cu ora 6,00 la gimnastica de inviorare ,sub directa indrumare si supraveghere a TOV Cotacarco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI