Connect with us

HANDBAL

HC Zalău îşi află adversarul din Cupa României


Tragerea la sorţi pentru 16-zecimile competiţiei va avea loc marţi, dar partidele din această fază se vor disputa în luna februarie


În a doua parte a sezonului, HC Zalău va avea de susţinut mai multe partide oficiale.

În Liga Naţională vor fi 15 jocuri, având în vedere că au mai rămas de disputat şi trei etape din tur, dar gruparea de sub Meseş va mai fi angrenată şi în Cupa României.

Această competiţie are un alt format în acest sezon şi vor putea participa şi echipele din Divizia A1.

Cupa României a început în luna decembrie cu o fază preliminară în care au avut loc trei jocuri şi va continua cu 16-zeceimile de finală. Tragerea la sorţi pentru această rundă va avea loc marţi, de la ora 11.30, la sediul FRH.

Vor fi 32 de echipe într-o singură urnă, astfel că vor rezulta 16 partide. În cazul în care două echipe din aceeaşi ligă vor juca între ele, meciul se va disputa pe terenul primei echipe extrase din urne.

Dacă o echipă din Divizia A va da peste o formaţie din Liga Naţională, atunci meciul se va disputa pe terenul echipei din liga inferioară.

Partidele din 16-zecimi vor avea loc în 17 februarie. Pe data de 17 martie sunt programate optimile de finală, iar tot în luna martie, pe data de 31 vor avea loc sferturile de finală.

Competiţia se va termina cu un final-four, care este programat în perioada 19 – 21 aprilie.

În ediţia trecută a Cupei României, HC Zalău a ajuns până în sferturi, fiind eliminată cu mare dificultate de campioana CSM Bucureşti.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL