Connect with us

FOTBAL

FOTO. Mircea Rednic, alături de fanii lui Dinamo din Zalău, chiar înainte de Crăciun!


Având rădăcini în judeţul Sălaj, antrenorul lui Dinamo Bucureşti a ţinut să facă o mică vizită de Sărbătorile de Iarnă pe meleagurile în care au locuit părinţii şi rudele sale. “Puriul” nu a ratat ocazia de a se întâlni cu mai mulţi fani şi susţinători ai “câinilor roşii” din judeţ, care nu sunt deloc puţini


Chiar dacă s-a născut la Hunedoara şi în momentul de faţă locuieşte în Bucureşti, Mircea Rednic îşi are originile în judeţul Sălaj, mai precis în satul Glod din comuna Gâlgău.

Din localitatea de pe Someş sunt părinţii antrenorului lui Dinamo, care în anii ’60 au plecat la muncă la Combinatul Siderurgic de la Hunedoarea.

Părinţii lui Rednic au revenit însă în Sălaj, acolo unde actualul manager de la Dinamo şi-a petrecut o mică parte din perioada copilăriei.

De câte ori a avut ocazia, fostul internaţional a venit cu drag pe meleagurile sălăjene, chiar şi după ce părinţii săi au trecut în nefiinţă, antrenorul lui Dinamo având mai multe rude în Sălaj.

Rednic a fost în Sălaj chiar şi înainte de Crăciun pentru a-şi vizita rudele, astfel că a stat două zile la Gârceiu (comuna Crişeni), acolo unde verişoara sa – Onorica Abrudanu (fostul viceprimar al municipiului Zalău) – şi-a construit o casă cochetă.

Cu această ocazie, mai mulţi simpatizanţi ai echipei Dinamo au ţinut să îl colinde pe “Puriu” şi să îi ureze sănătate şi putere de muncă în Noul An, într-un an în care gruparea din Ştefan cel Mare are o misiunea grea, cea de a reconstrui echipă cu care Dinamo să se poată reveni în prim-plan.

Tehnicianul “alb-roşiilor” a fost în Sălaj din 22 şi până în 24 decembrie, iar cu aceasta ocazie s-a întâlnit la un local şi cu mai mulţi fani ai lui Dinamo din Zalău, unde a fost însoţit de vărul său – Mircea Abrudan.

Rednic s-a întâlnit şi cu liderul galeriei de la HC ZalăuULTRAS Gicu (cel care este şi un înrăit fan al lui Dinamo), căruia i-a oferit un tricou cu Dinamo inscripţionat cu numărul 9 şi cu numele “MIRCEA REDNIC”.

Antrenorul a mai făcut o oprire şi la Cabana Trio Olaru, unde a fost aşteptat cu mare drag de administratorul localului – Ghiţă Olaru – şi el un mare dinamovist.

Chiar în Ajunul Crăciunului, Mircea Rednic a plecat spre casă, în Bucureşti, acolo unde a petrecut Sărbătorile de Iarnă alături de familie, soţia şi cele două fiice.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de vineri, 4 ianuarie.

2277 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    4 January 2019 at 14:19

    gicule ne inscriem si noi la seral? sa nu ramanem cu profesionala de rasul curcilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL