Connect with us

HANDBAL

Valentina Panici: “Vrem ca la reluarea campionatului să fim o echipă exactă”


Cea mai bună handbalistă a Sălajului în anul 2018 speră ca seria de victorii din amicalele iernii să se continue și în campionat, iar HC Zalău să urce în clasamentul Ligii Florilor, acolo unde a terminat anul doar pe locul 9


 În ultima lună, HC Zalău a avut o perioadă încărcată, cu un cantonament la Cheile Grădiştei, dar şi cu o serie de turnee de pregătire.

Primul a avut loc la Slatina, unde gruparea de sub Meseş a câştigat trei meciuri, după care echipa lui Tadici a avut o prestaţie bună şi la Cupa de Iarnă unde s-a impus la pas cu “U” Cluj, CSM Slatina şi SCM Craiova.

Mai apoi, Valentina Panici și compania au fost neînvinse la Memorialul “Tiberiu Rusu” de la Cluj-Napoca, defășurat între  Crăciun și Revelion.

În fine, sălăjencele au terminat anul cu alte două succese, ambele în amicalele cu HC Dunărea Brăila desfăşurate la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Sigur, aceste victorii nu contează în clasamente, dar au un rol realizarea unui moral ridicat pentru jocurile oficiale.

După părerea “căpitanului” Valentina Panici, aceste victorii nu sunt atât de importante în această perioadă, deoarece HC Zalău este preocupată mai mult să se pună la punct cu pregătirea tehnico-tactică în vederea reluării campionatului.

“Victoriile din finalul de an nu sunt atât de importante, dar ne dorim să meargă jocul cât mai bine şi de la meci la meci să încercăm să evităm din greşelile făcute. Astfel, la reluarea campionatului să fim o echipă cât mai exactă. Am avut o perioadă încărcată pentru noi, însă aceste meciuri aicale sunt benefice, deoarece putem să exersăm diferite formule de joc care să ne ajute în meciurile oficiale. Sperăm să facem meciuri bune şi după reluarea campionatului şi să aducem puncte. Chiar dacă suntem pe locul 9, încă nu s-a terminat turul şi mai sunt meciuri de jucat. Muncim ca să avem un an cu rezultate cât mai bune şi ne dorim să mai urcăm în clasament”, a declarat Valentina Panici pentru Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de vineri, 4 ianuarie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL