Connect with us

BOX

Pugiliştii sălăjeni au boxat la Cupa “Alexandru Jur”


Deşi trebuiau să participe 3 sportivi de la CSM Zalău la competiţia desfăşurată în Bihor, până la urmă, doar Paul Magdaş şi Darius Forai au boxat în cadrul ediţiei a III-a a competiţiei


Recent, în incinta sălii Gym Mar Strong din Oradea a avut loc ediţia cu numărul 3 a Cupei “Alexandru Jur” la box.

La ediţia din acest an au participat şi sportivi de la CSM Zalău. Este vorba despre Paul Magdaş (91 kg), Darius Forai (+91 kg) şi Denis Stoica (66 kg), însoţiţi de antrenorul Adrian Popuţea.

Competiţia a fost una internaţională, având în vedere că la gală s-au regăsit şi pugilişti de la clubul ungar DVSC Debrecen.

Gala a propus un număr de 12 meciuri, în ultimele două fiind implicaţi Magdaş şi Forai.

Cât despre Denis Stoica, să spunem că acesta nu a mai boxat, având în vedere că oponentul lui nu s-a mai prezentat la gală.

La categoria +91 kg, Darius Forai a boxat cu Csiser Mark, de la Gym Mar Strong, clubul gazdă. Însă, orădeanul a avut câştig de cauză. Nici Paul Magdaş nu a avut mai mult noroc, ci dimpotrivă.

Pugilistul care a boxat la +91 de kilograme s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Veres Tibor de la DVSC Debrecen, însă cu toate acestea a dus la bun sfârşit meciul, însă, în urma deciziei arbitrilor, maghiarul s-a impus cu 2 – 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX