Connect with us

HANDBAL

HC Zalău încheie anul cu două victorii în faţa echipei Dunărea Brăila


Gruparea condusă de Gheorghe Tadici a trecut cu brio şi peste ultimele două jocuri amicale disputate în acest an, reuşind să se impună în faţa formaţiei din Brăila de două ori, în două zile, în amicalele disputate la Zalău


HC Zalău a încheiat cu brio partidele amicale din această perioadă de pregătire.

Gruparea condusă de Gheorghe Tadici a reuşit să câştige două turnee, cel de la Slatina şi cel de la Zalău, iar în ceea ce priveşte Memorialul “Tiberiu Rusu” de la Cluj-Napoca, gruparea sălăjeană a pierdut la golaveraj locul 1 în favoarea celor de la “U” Cluj, după o decizie controversată a organizatorilor, detalii despre turneu AICI.

În fine, după turneul de la Cluj, HC Zalău a mai disputat două meciuri amicale în compania celor de la Dunărea Brăila, vineri şi sâmbătă.

Meciurile s-au disputat în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău şi ambele dispute au fost câştigate de gruparea sălăjeană.

Mai întâi, fetele pregătite de Gheorghe Tadici s-au impus la limită, scor 29 – 28, pentru ca sâmbătă, în urma unui meci la fel de echilibrate, sălăjencele să câştige din nou în faţa grupării din Brăila, scor 26 – 24.

Au fost ultimele jocuri amicale disputate de HC Zalău, înaintea reluării campionatului Ligii Florilor.


Vineri, 28 decembrie:

HC Zalău – Dunărea Brăila 29 – 28

Sâmbătă, 29 decembrie:

HC Zalău – Dunărea Brăila 26 – 24


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL