Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari termină anul în “careul de aşi” cu Sepsi


Experimentatul fotbalist a avut o contribuţie importantă la parcursul excelent al echipei din Sfântu Gheorghe, evoluând cu succes în toate cele 21 de meciuri! În plus, fostul mijlocaş al echipei Armătura Zalău a şi marcat două goluri, unul chiar în poarta titratei FCSB


În vară, când s-a despărţit de Poli Timişoara şi a plecat la Sepsi Sfântu Gheorghe, Gabriel Vaşvari a făcut o alegere foarte bună şi acest lucru s-a demonstrat în prima parte a sezonului. Zălăuanul s-a integrat perfect la noua echipă.

Mai mult, a devenit jucător de bază, astfel că el a evoluat în toate cele 21 de meciuri din Liga 1, dar şi în alte două partide din Cupa României!

Pe final de an, Vaşvari a reuşit să “sparghă gheaţa” astfel că a marcat şi primele goluri pentru echipa din Sfântu Gheorghe în partidele cu Poli Iaşi şi FCSB. Pe locul 4 a terminat anul Sepsi, după ce Viitorul a pierdut cu Hermannstadt, iar cu cinci etape înaintea finalului de sezon regulat, formaţia antrenată de Eugen Neagoe are 5 puncte avans faţă de prima formaţie aflată în afara play-off-ului.

“Am avut un parcurs foarte bun, iar lucrurile au decurs cum au trebuit. Nici nu aveau cum să fie altfel deoarece la Sepsi am întâlnit nişte oameni frumoşi, care îşi fac foarte bine treaba şi ne-au oferit toate condiţiile pentru a avea rezultatele care le-am avut. Oamenii sunt cu adevărat profesionişti. Avem şi un antrenor foarte bun, care pregăteşte foarte bine meciurile şi cred că acest lucru se şi vede. Mă simt foarte bine la Sepsi, unde am jucat în 23 de partide. Mă bucur că am reuşit să îmi fac treaba şi sper să o ţin tot aşa.  Am reuşit să şi marchez pe finalul campionatului,  cu Poli Iaşi şi FCSB, dar nu îmi făceam griji din acest punct de vedere, deoarece sunt mai bucuros când câştigă echipa”, ne-a declarat fotbalistul.

Chiar dacă Sepsi a făcut un pas uriaş spre play-off, deocamdată zălăuanul este rezervat în ceea ce priveşte calificarea în faza superioară a campionatului.

“Încă nu am realizat nimic, deoarece mai sunt 5 meciuri din sezonul regulat, iar după ce vom fi calificaţi şi matematic, ne vom putea bucura cu adevărat. Dacă ne vom califica în play-off este posibil orice, chiar şi să ne batem la un loc de cupă europeană!”, a încheiat Gabriel Vaşvari.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL